Project

Een digitale workflow voor RVA

  • Digitale workflow

  • Samenwerking

  • Microsoft365

We werken momenteel aan een volledig digitale workflow-traject voor Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), inclusief een geïntegreerd intranet dat naadloos aansluit bij de moderne digitale werkplek en de digitale vooruitgang van de organisatie versnelt. ⤵️

De RVA bezit erg veel kennis, maar deze was niet altijd makkelijk terug te vinden of binnen de organisatie toegankelijk. Samen met de experten van The Flow Consulting hebben we RVA geholpen om diverse verspreide tools en platforms te centraliseren, en zo hun digitale maturiteit naar een hoger niveau te tillen.

Het resultaat?

➡️ Een tweejarig traject om met behulp van Microsoft 365 tooling de digitale workflow te optimaliseren.

Een van de belangrijkste stappen daarbij: een uniform, geconsolideerd intranet onder de naam “Kiosk” waaronder alle beschikbare informatie zit.

Kom meer te weten over dit traject via https://theflow.be/digitale-workflow-voor-rva

Nog op de planning?

➡️ Uitbreiding van het RVA-intranet met kennis en documentatie waarbij onze focus op de technische aspecten ligt, terwijl RVA’s Dienst Kennismanagement & Digitaal (samen)werken de inhoud verzorgt.
➡️ Via opleidingen volgens het ‘Train The Trainer’-principe de veranderingscommunicatie ondersteunen om iedereen in deze digitale stroom mee te krijgen.
➡️ En de verdere uitrol van Microsoft Teams als het hoofdbestuur, waardoor het complete potentieel van MS Teams, en bij uitbreiding de volledige Microsoft 365 tooling, benut wordt.

Wordt dus zeker vervolgd!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.