Project

Een digitale workflow voor RVA

  • Digitale workflow

  • Samenwerking

  • Microsoft365

We werken momenteel aan een volledig digitale workflow-traject voor Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), inclusief een geïntegreerd intranet dat naadloos aansluit bij de moderne digitale werkplek en de digitale vooruitgang van de organisatie versnelt. ⤵️

De RVA bezit erg veel kennis, maar deze was niet altijd makkelijk terug te vinden of binnen de organisatie toegankelijk. Samen met de experten van The Flow Consulting hebben we RVA geholpen om diverse verspreide tools en platforms te centraliseren, en zo hun digitale maturiteit naar een hoger niveau te tillen.

Het resultaat?

➡️ Een tweejarig traject om met behulp van Microsoft 365 tooling de digitale workflow te optimaliseren.

Een van de belangrijkste stappen daarbij: een uniform, geconsolideerd intranet onder de naam “Kiosk” waaronder alle beschikbare informatie zit.

Kom meer te weten over dit traject via https://theflow.be/digitale-workflow-voor-rva

Nog op de planning?

➡️ Uitbreiding van het RVA-intranet met kennis en documentatie waarbij onze focus op de technische aspecten ligt, terwijl RVA’s Dienst Kennismanagement & Digitaal (samen)werken de inhoud verzorgt.
➡️ Via opleidingen volgens het ‘Train The Trainer’-principe de veranderingscommunicatie ondersteunen om iedereen in deze digitale stroom mee te krijgen.
➡️ En de verdere uitrol van Microsoft Teams als het hoofdbestuur, waardoor het complete potentieel van MS Teams, en bij uitbreiding de volledige Microsoft 365 tooling, benut wordt.

Wordt dus zeker vervolgd!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.