Ontdek het laatste nieuws bij Cronos Public Services

Filters
Reset
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer
Project
Visit Bruges Route App: een erg toegankelijke wandelapp, zowel online als offline

17 augustus 2023 – Deze gloednieuwe route-app is een digitaal vervolg op de ‘Oooh! Brugge’ wandelgids en biedt een grenzeloze online ervaring voor de stad. Deze nieuwe app speelt volledig in op bezoekers anno 2023, die steeds vaker digitale tools gebruiken tijdens hun vakantie.

Lees meer
Project
Een digitale workflow voor RVA

10 augustus 2023 – Ontdek ons volledig digitale workflow-traject voor Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), inclusief een geïntegreerd intranet dat naadloos aansluit bij de moderne digitale werkplek en de digitale vooruitgang van de organisatie versnelt.

Lees meer
Whitepaper
Agile Data Governance: mensgericht, resultaat-gericht en in functie van wendbaarheid

20 juli 2023 – Kom meer te weten over agile data governance via de whitepaper van ons competence center QuaData.

Lees meer
Awards
De Cronos Groep wint voor het tweede jaar op rij de ‘Belgium Partner of the Year award’ van Microsoft

28 juni 2023 – De sterke werking van onze verschillende communities wordt mooi erkend dit jaar want ook Microsoft erkent ons als hun ‘Partner of the Year’ in België.

Lees meer
Event
Christelijke Mutualiteit (CM) organiseert feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken

27 juni 2023 – Ook dit jaar organiseerde CM – Christelijke Mutualiteit een feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken voor al het harde werk van het afgelopen jaar.

Lees meer
Awards
De Cronos Groep wint de ‘IBM Partner of the Year 2023’ award voor België

22 juni 2023 – Afgelopen dinsdag mocht Johan Janssen van competence center Flowfactor NV namens de hele groep deze belangrijkste Belgische award in ontvangst nemen tijdens het jaarlijkse IBM Partner Event.

Lees meer
Event
FTI Express kondigt technologie- en innovatiefestival aan

14 juni 2023 – Flanders Technology & Innovation kondigde gisteren tijdens een symbolische treinrit met ondernemers, burgers, politici en studenten hun tiendaagse technologie- en innovatiefestival aan dat vanaf 15 maart 2024 zal plaatsvinden in vijf Vlaamse steden.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerd internetportaal Portahealth voor de FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu

05 juni 2023 – Het portaal Portahealth maakt het mogelijk om financiële en klinische gegevens van alle Belgische ziekenhuizen in België op een veilige manier te controleren en in de omgeving van de FOD VVVL binnen te trekken.

Lees meer
Awards
De Cronos Groep wordt door Data News erkend als Customer Centric IT Company of the Year!

01 juni 2023 – Afgelopen donderdag werd De Cronos Groep erkend als de ‘Customer Centric IT Company of the Year’ tijdens de Data News Gala Awards!

Lees meer
Webinar
Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Awards
Spire wordt erkend als Belux Salesforce Partner of the Year

20 april 2023 – Onze collega’s van Spire wonnen afgelopen maand de ‘Belux Salesforce Partner of the Year’ award tijdens de Salesforce Partner Kickoff Belux in Brussel!

Lees meer
Kennis maken

Wilt u graag meer weten over Cronos Public Services?

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.