Awards

Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

  • IT Lifetime Achievement

  • Award

  • Computable

Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de Computable Awards uitgereikt en Dirk Deroost en Jef De Wit sleepten er de IT Lifetime Achievement award in de wacht!

Dirk Deroost nam er de award in ontvangst op het Computable Belgium podium, al was het wel voor de eerste keer dat deze award uitgereikt werd aan niet één maar twee personen. Een erkenning voor hun gezamenlijke werk om Cronos te laten uitgroeien van een eenmansbedrijf in 1991 tot onze huidige De Cronos Groep van meer dan 9000 medewerkers.

Bovendien verwoordde Computable Belgium het zelf recent mooi in hun artikel: “Cronos is eerder een ‘wij-verhaal’ dan een ‘ik-verhaal’.”
Doelend op ons sterk ecosysteem van competence centers waarvan medewerkers vaak (mede-)eigenaar zijn en waar een sterke ondernemersmentaliteit heerst!

Ook Cronos Public Services kreeg een eervolle vermelding voor het Verenigingsloket (een project voor Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) met de steun van Digitaal Vlaanderen). Dit project werd de runner-up in de categorie ‘Project of the year in het government market’.

Daarnaast werd RoboRana’s project ‘Efficiëntere coachingtrajecten’ samen met Ambits en Proj3ctS de runner-up in de categorie ‘Project of the year in SMB market’ en won Mieke De Ketelaere (oa coach bij OECO Groep) ‘IT personality of the year’!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur

13 juni 2024 – Het datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen en de dataveiligheid te verhogen. De FOD ging op zoek naar een toekomstbestendige oplossing en vond die met de hulp van Cronos Public Services.

Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit

12 juni 2024 – Cronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt haar onderzoeksinitiatieven. Competence center Neoria werd ingeschakeld voor het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen.

Lees meer
Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
In de pers
Slimme camera’s jagen op onveilige situaties: Vlaanderen zet in op proactieve detectie van verkeersongevallen
3 maanden geledenElke dag vallen er tientallen verkeersslachtoffers in ons land, en elk ongeval – hoe groot of klein ook – is er één te veel. Daarom lanceerde het Departement…
Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.