Raamcontract

Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

  • Camunda

  • Raamovereenkomst

  • Smals

Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Camunda is een low-codeplatform waarmee u processen ontwerpt, automatiseert en verbetert. Gebruikers werken er rechtstreeks samen met ontwikkelaars om processen te modelleren. Een praktijkvoorbeeld illustreert wat wij via het Camunda-raamcontract voor u kunnen betekenen.

 

Wispelturige processen stroomlijnen

Smals, een vereniging van overheidsinstellingen die ICT-diensten levert in gezamenlijk beheer, kreeg de opdracht om de aansturing van callcenters te stroomlijnen. Het bestaande systeem moest razendsnel geoptimaliseerd worden om miljoenen processen per dag te kunnen verwerken. Nieuwe functionaliteiten moesten binnen een week worden toegevoegd, en wisselende bedrijfsregels moesten voortdurend worden aangepast.

 

Een krachtige en flexibele oplossing

De sleutel tot succes lag in een compleet nieuwe architectuur. Door Camunda succesvol in te zetten, konden processen snel en eenvoudig worden gemodelleerd en geïmplementeerd. Dankzij de process engine konden nieuwe functionaliteiten en wijzigingen continu en onder toezicht van IT worden doorgevoerd. Het resultaat? Een krachtige en flexibele oplossing die de contacttracing stroomlijnde en de druk op de callcenters verminderde.

 

Een nieuwe procesarchitectuur

In minder dan twee maanden tijd realiseerde Smals een nieuwe procesarchitectuur die de orkestratie van processen, bedrijfsregels, formulieren en integraties met externe partijen naadloos op elkaar afstemde. Dit alles werd mogelijk dankzij de expertise van Blue Goose en de veelzijdigheid van het Camunda-platform.

 

Zelf met Camunda aan de slag? Neem contact op met onze accountmanagers voor een oplossing op maat van uw organisatie. De experten van Blue Goose staan alvast klaar om u te helpen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer
In de pers
Slimme camera’s jagen op onveilige situaties: Vlaanderen zet in op proactieve detectie van verkeersongevallen
2 maanden geledenElke dag vallen er tientallen verkeersslachtoffers in ons land, en elk ongeval – hoe groot of klein ook – is er één te veel. Daarom lanceerde het Departement…
Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.