Awards

De Cronos Groep wint voor het tweede jaar op rij de ‘Belgium Partner of the Year award’ van Microsoft

  • Microsoft

  • Belgium Partner of the Year 2023

  • Award

De sterke werking van onze verschillende communities wordt mooi erkend dit jaar want ook Microsoft erkent ons als hun ‘Partner of the Year’ in België.

Het winnen van deze prestigieuze award is op zich reeds een hele mooie prestatie van de Microsoft community binnen onze groep – MiCRONOS – die ondertussen reeds meer dan 60 competence centers en 1400+ experten omvat.

Deze erkenning tweemaal op rij krijgen, is echter zeer uitzonderlijk en bevestigt niet alleen dat onze experten voortdurend hoge standaarden handhaven maar ook dat men steeds blijft groeien en innoveren!

Om dit te vieren, trakteerde MiCRONOS deze middag op het middenplein in Kontich met enkele lekkere ‘würstdogs’ en wraps.
En zoals de foto’s aantonen, werd het een zeer fijne middag!

Proficiat MiCRONOS en bedankt aan al onze betrokken klanten en collega’s die dit succes mogelijk maken!

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.