Awards

De Cronos Groep wint voor het tweede jaar op rij de ‘Belgium Partner of the Year award’ van Microsoft

  • Microsoft

  • Belgium Partner of the Year 2023

  • Award

De sterke werking van onze verschillende communities wordt mooi erkend dit jaar want ook Microsoft erkent ons als hun ‘Partner of the Year’ in België.

Het winnen van deze prestigieuze award is op zich reeds een hele mooie prestatie van de Microsoft community binnen onze groep – MiCRONOS – die ondertussen reeds meer dan 60 competence centers en 1400+ experten omvat.

Deze erkenning tweemaal op rij krijgen, is echter zeer uitzonderlijk en bevestigt niet alleen dat onze experten voortdurend hoge standaarden handhaven maar ook dat men steeds blijft groeien en innoveren!

Om dit te vieren, trakteerde MiCRONOS deze middag op het middenplein in Kontich met enkele lekkere ‘würstdogs’ en wraps.
En zoals de foto’s aantonen, werd het een zeer fijne middag!

Proficiat MiCRONOS en bedankt aan al onze betrokken klanten en collega’s die dit succes mogelijk maken!

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.