Project

Visit Bruges Route App: een erg toegankelijke wandelapp, zowel online als offline

  • Mobile

  • App

  • AR

Staat een bezoek aan Brugge nog op uw lijst deze zomer?

Download dan voor vertrek zeker hun nieuwe wandelapp ‘Visit Bruges Route App’ die we samen met het ‘Visit Bruges’ team en de experten van ons competence center Studio Hyperdrive creëerden.

Deze gloednieuwe route-app is een digitaal vervolg op de ‘Oooh! Brugge’ wandelgids en biedt een grenzeloze online ervaring voor de stad. Deze nieuwe app speelt volledig in op bezoekers anno 2023, die steeds vaker digitale tools gebruiken tijdens hun vakantie.

Zo kunnen bezoekers nu makkelijker dan ooit op eigen houtje de stad verkennen met vijf exclusieve wandelroutes, nieuwe informatie, foto’s en interactieve content.

Wenst u meer te weten te komen over hoe deze applicatie tot leven kwam?
➡️ U kan deze case steeds nalezen op https://studiohyperdrive.be/work/Visit_Bruges 

Wenst u ook uw diensten via een mobiele applicatie zowel online als offline toegankelijk te maken voor een groot publiek?
➡️ Onze experten helpen u graag verder. Contacteer ons/uw accountmanager gerust voor meer informatie.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.