Aankondiging

Sensordata als katalysator voor verandering

  • Smart Innovation Factory

  • Sensordata

  • Samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat maatschappelijke uitdagingen voor nu en in de toekomst kunnen worden opgelost door te innoveren én dat innovatie ook toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Vanuit deze gedachte werd ‘Smart Innovation Factory’ of kortweg SIF opgericht, een strategisch initiatief tussen De Cronos Groep, Stad Mechelen en Telenet Business.

We zien tal van kansen voor een sterke dialoog en samenwerking met actoren uit zowel de overheid, de private markt, kennisinstellingen als het maatschappelijk middenveld. De uiteenlopende belangen van deze partijen kunnen elkaar versterken door samen te innoveren en zo de dataeconomie te voeden.

Zoekt u als organisatie of bedrijf hulp bij het identificeren en benutten van kansen om maatschappelijke problemen op te lossen met sensordata en zo het ecosysteem te verrijken?

Neem dan zeker even contact op met SIF!

www.smartinnovationfactory.be

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Aankondiging, In de pers
Lancering StadsApp Brugge: de nieuwe en snelste manier om een afspraak of melding te maken

08 november 2022 – Stad Brugge lanceert de gloednieuwe StadsApp. Deze applicatie voor de smartphone is nu de snelste manier om een afspraak of melding te maken bij de Stad. Het is een mijlpaal in de mobiele dienstverlening.

Lees meer
Aankondiging
Cybersecurity Awareness Month: Cybersecurity verbetertrajecten onder de aandacht

27 oktober 2022 – De cyberveiligheid in bedrijven verhogen, dat is het doel van de Vlaamse overheid. Wij zijn één van de geselecteerde partners door Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) om kmo’s hierin te adviseren en begeleiden.

Lees meer
Event
Salesforce Public Sector Solutions Ontbijtsessie
Wenst u de digitale transformatie binnen uw dienst, departement of gemeente/stad te versnellen en bent u benieuwd hoe Salesforce u hierbij kan ondersteunen?   Noteer dan alvast 17 november in…
Lees meer
Actualiteit
Duaal Leren nu ook mogelijk in het volwassenenonderwijs

25 oktober 2022 – Sinds dit schooljaar ontvangen cursisten die leren in een Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) combineren met leren op de werkvloer ook een leervergoeding.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.