Aankondiging

Sensordata als katalysator voor verandering

  • Smart Innovation Factory

  • Sensordata

  • Samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat maatschappelijke uitdagingen voor nu en in de toekomst kunnen worden opgelost door te innoveren én dat innovatie ook toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Vanuit deze gedachte werd ‘Smart Innovation Factory’ of kortweg SIF opgericht, een strategisch initiatief tussen De Cronos Groep, Stad Mechelen en Telenet Business.

We zien tal van kansen voor een sterke dialoog en samenwerking met actoren uit zowel de overheid, de private markt, kennisinstellingen als het maatschappelijk middenveld. De uiteenlopende belangen van deze partijen kunnen elkaar versterken door samen te innoveren en zo de dataeconomie te voeden.

Zoekt u als organisatie of bedrijf hulp bij het identificeren en benutten van kansen om maatschappelijke problemen op te lossen met sensordata en zo het ecosysteem te verrijken?

Neem dan zeker even contact op met SIF!

www.smartinnovationfactory.be

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Generatieve AI in de publieke sector: implicaties, toepassingen & toekomst

16 februari 2023 – Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van deze baanbrekende technologie en kom te weten hoe het onze manier van leven en werken nu al verandert tijdens deze webinar.

Lees meer
Project
RSZ – ONSS gaat aan de slag met Matomo voor GDPR-proof webanalyses en data dashboards


09 februari 2023 – Samen met onze experten van competence center Fluo gingen we bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid aan de slag om GDPR-proof webanalyses en data dashboards op te maken in Matomo.

Lees meer
Aankondiging
Raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening

02 februari 2023 – Samen met competence center Zeticon en het ecosysteem van maatwerkbedrijven rond Leve De Economie sloten we met Het Facilitiar Bedrijf van de Vlaamse overheid de raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening af. Met deze raamovereenkomst kan u beroep doen op onze informatiebeheer experten.

Lees meer
Actualiteit
Beste wensen voor 2023!

22 december 2022 – We wensen u vanwege het Cronos Public Services team fijne feestdagen toe.
En in 2023 staan we naar goede gewoonte opnieuw voor u klaar!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.