Aankondiging

Sensordata als katalysator voor verandering

  • Smart Innovation Factory

  • Sensordata

  • Samenwerking

Wij zijn ervan overtuigd dat maatschappelijke uitdagingen voor nu en in de toekomst kunnen worden opgelost door te innoveren én dat innovatie ook toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Vanuit deze gedachte werd ‘Smart Innovation Factory’ of kortweg SIF opgericht, een strategisch initiatief tussen De Cronos Groep, Stad Mechelen en Telenet Business.

We zien tal van kansen voor een sterke dialoog en samenwerking met actoren uit zowel de overheid, de private markt, kennisinstellingen als het maatschappelijk middenveld. De uiteenlopende belangen van deze partijen kunnen elkaar versterken door samen te innoveren en zo de dataeconomie te voeden.

Zoekt u als organisatie of bedrijf hulp bij het identificeren en benutten van kansen om maatschappelijke problemen op te lossen met sensordata en zo het ecosysteem te verrijken?

Neem dan zeker even contact op met SIF!

www.smartinnovationfactory.be

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.