In de pers

Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

  • Modulair

  • Platform

  • Stadsinnovatie

Samen met ons competence center Anvil fungeren we als technische partner voor het innovatieve project Modulair in Brugge. Een initiatief dat ondersteund wordt door een subsidie van Vlaanderen en voortvloeit uit de samenwerking tussen Stad Brugge en De Republiek.

 

Doel van Modulair?
➡️ De stadsbeleving vernieuwen en leegstand verminderen.

 

Modulair is meer dan een platform voor het presenteren van beschikbare panden. Het dient als een centraal knooppunt dat niet alleen vraag en aanbod samenbrengt, maar ook creatieve samenwerkingen mogelijk maakt. Een etalage die tegelijkertijd een koffiebar en een kunstatelier kan zijn? Met Modulair wordt het werkelijkheid.

 

Deze maand krijgen in Brugge zes leegstaande panden extra aandacht door opvallende raamstickers. Deze strategie dient om de leegstand minder opvallend te maken, het Modulair platform onder de aandacht te brengen en voorbijgangers te betrekken.

 

Bent u geïnteresseerd in het realiseren van innovatieve stadsprojecten?
➡️ Onze experts staan voor u klaar. Contacteer ons of uw accountmanager voor meer informatie.

Dit project werd intussen door verschillende media opgepikt:

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Vrouwe Justitia met blinddoek en weegschaal
Event
De Cronos Groep aanwezig op lancering Europese Innovatiecentrum voor Justitie
2 weken geledenVorige week was De Cronos Groep aanwezig op de lancering van het Europese Innovatiecentrum voor Justitie, een baanbrekend initiatief in samenwerking met Microsoft en PwC. Deze mijlpaal markeert…
Lees meer
Aankondiging
Cronos Public Services wordt partner voor drie percelen binnen de raamovereenkomst ‘VITO ICT Infrastructuur 2023’

17 oktober 2023 – Cronos Public Services heeft recent de gunning ontvangen voor 3 percelen binnen de overheidsaanbesteding van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) voor de aankoop, huur of leasing van hard- en software (en gerelateerde diensten) binnen het domein van ICT infrastructuur. Dit partnerschap benadrukt de expertise en betrouwbaarheid van Cronos in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen, specifiek voor de openbare sector.

Lees meer
In de pers
Kortrijk lanceert AI Virtuele Assistent als prototype voor Vlaanderen

10 oktober 2023 – Vandaag vond de persconferentie rond de lancering van de AI Virtuele Assistent in samenwerking met Stad Kortrijk plaats.
Deze innovatieve chatbot, aangedreven door de artificiële intelligentie van ChatGPT, is niet alleen in staat om inwoners te helpen met hun vragen, maar ook om meldingen 7 dagen per week, 24 uur per dag te registreren.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.