Actualiteit

Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

  • 27 april 2023

  • Girls in ICT

  • Women in STEM

Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

 

Eind vorige maand lanceerde FOD Economie de campagne “Ik ben (g)een typisch meisje”, met als doel meer meisjes en jonge vrouwen te inspireren om voor een carrière in de digitale sector te kiezen. Deze campagne zet drie rolmodellen uit de STEM-industrie in de schijnwerpers.

 

We zijn dan ook trots dat Hannah Patronoudis van competence center NøComputer één van deze drie “Women in Digital” is die vrijwillig aan de campagne meewerkt om aan te tonen dat er toekomst en toepassingen zijn binnen de digitale werkwereld!

 

Meer weten over deze campagne? ➡️ https://pub.be/nl/at-thetable-maakt-geen-typische-meisjescampagne-voor-fod-economie/

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Event
The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

19 april 2023 – We nodigen u graag uit op de Experience Day van competence center The Flow op donderdag 11 mei 2023. Tijdens dit event ontdekt u vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren.

Lees meer
Bezoek
Frank Robben op bezoek bij Cronos Public Services

14 maart 2023 – Begin deze maand was Frank Robben, administrateur-generaal van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid en gedelegeerd bestuurder van SMALS, te gast bij Cronos Public Services. Hij ging in dialoog met onze competence centers over het hergebruik van ICT-diensten/componenten en over het ter beschikking stellen van data via API’s.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.