Bezoek

Frank Robben op bezoek bij Cronos Public Services

  • 10 maart 2023

  • Bezoek

  • ReUse

Begin deze maand was Frank Robben, administrateur-generaal van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid en gedelegeerd bestuurder van SMALS, te gast bij Cronos Public Services.

Hij ging in dialoog met onze competence centers over het hergebruik van ICT-diensten/componenten en over het ter beschikking stellen van data via API’s.

In zijn presentatie legde Frank Robben de nadruk op het belang van ‘best practices’ om zo een grotere toegevoegde waarde te creëren voor burgers, overheden en bedrijven. Hij legde op een toegankelijke manier het belang uit van het bouwen van generieke componenten. Overheden kunnen immers samen met private bedrijven andere partners in het ecosysteem inspireren door deze componenten aan te bieden in de ReUse-community (ict-reuse.be).

Als partner van de publieke sector, dragen we graag ons steentje bij aan deze visie.

Bedankt Frank Robben om dit verhaal te brengen. Onze competence centers hebben inspiratie opgedaan en gaan hiermee aan de slag om ReUse nog meer onder de aandacht te brengen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.