Bezoek

Frank Robben op bezoek bij Cronos Public Services

  • 10 maart 2023

  • Bezoek

  • ReUse

Begin deze maand was Frank Robben, administrateur-generaal van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid en gedelegeerd bestuurder van SMALS, te gast bij Cronos Public Services.

Hij ging in dialoog met onze competence centers over het hergebruik van ICT-diensten/componenten en over het ter beschikking stellen van data via API’s.

In zijn presentatie legde Frank Robben de nadruk op het belang van ‘best practices’ om zo een grotere toegevoegde waarde te creëren voor burgers, overheden en bedrijven. Hij legde op een toegankelijke manier het belang uit van het bouwen van generieke componenten. Overheden kunnen immers samen met private bedrijven andere partners in het ecosysteem inspireren door deze componenten aan te bieden in de ReUse-community (ict-reuse.be).

Als partner van de publieke sector, dragen we graag ons steentje bij aan deze visie.

Bedankt Frank Robben om dit verhaal te brengen. Onze competence centers hebben inspiratie opgedaan en gaan hiermee aan de slag om ReUse nog meer onder de aandacht te brengen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.