Project

Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

  • Drupal 9

  • Multisite

  • Maatwerk

Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid ⤵️

Het doel van dit project was om bestaande websites samen te brengen onder één gebruiksvriendelijke interface, zodat beheerders efficiënt en vlot inhoud kunnen implementeren en wijzigen.

Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Bijkomende tools zoals het versturen van nieuwsbrieven via Mailchimp en het publiceren van Drupal-formulieren zorgen daarnaast voor een verhoogde interactiviteit met hun publiek.

De complexiteit van de Drupal multisite-aanpak was een uitdaging die we samen met de experten van competence center Calibrate succesvol hebben aangepakt, wat heeft geresulteerd in een op maat gemaakte oplossing voor het Departement CJM.

➡️ U kan deze case steeds nalezen via https://www.calibrate.be/nl/cases/een-centrale-website-op-drupal-9-voor-cjm

Bent u op zoek naar Drupal-expertise of wenst u ook uw online aanwezigheid te centraliseren en te versterken?

➡️ Onze experten staan klaar om u te adviseren. Neem contact op met uw accountmanager of contacteer ons gerust voor meer informatie.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.