Project

Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

  • Drupal 9

  • Multisite

  • Maatwerk

Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid ⤵️

Het doel van dit project was om bestaande websites samen te brengen onder één gebruiksvriendelijke interface, zodat beheerders efficiënt en vlot inhoud kunnen implementeren en wijzigen.

Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Bijkomende tools zoals het versturen van nieuwsbrieven via Mailchimp en het publiceren van Drupal-formulieren zorgen daarnaast voor een verhoogde interactiviteit met hun publiek.

De complexiteit van de Drupal multisite-aanpak was een uitdaging die we samen met de experten van competence center Calibrate succesvol hebben aangepakt, wat heeft geresulteerd in een op maat gemaakte oplossing voor het Departement CJM.

➡️ U kan deze case steeds nalezen via https://www.calibrate.be/nl/cases/een-centrale-website-op-drupal-9-voor-cjm

Bent u op zoek naar Drupal-expertise of wenst u ook uw online aanwezigheid te centraliseren en te versterken?

➡️ Onze experten staan klaar om u te adviseren. Neem contact op met uw accountmanager of contacteer ons gerust voor meer informatie.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Visit Bruges Route App: een erg toegankelijke wandelapp, zowel online als offline

17 augustus 2023 – Deze gloednieuwe route-app is een digitaal vervolg op de ‘Oooh! Brugge’ wandelgids en biedt een grenzeloze online ervaring voor de stad. Deze nieuwe app speelt volledig in op bezoekers anno 2023, die steeds vaker digitale tools gebruiken tijdens hun vakantie.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.