Awards

De Cronos Groep wordt door Data News erkend als Customer Centric IT Company of the Year!

  • Data News

  • Gala Awards 2023

  • De Cronos Groep

Afgelopen donderdag werd De Cronos Groep erkend als de ‘Customer Centric IT Company of the Year’ tijdens de Data News Gala Awards!

Data News beschreef deze erkenning als volgt:

“Volgens de jury plaatst het Cronos-model de klant centraal, juist omdat de groep diverse partijen omvat die intern naar oplossingen zoeken. De nabijheid tot de klant en de gestructureerde clusters rond specifieke onderwerpen maken Cronos uiterst flexibel en zorgen voor een sterke klantgerichtheid binnen het bedrijf.”

Bedankt aan al onze klanten en stemmers die ons hebben genomineerd, evenals aan de juryleden voor deze mooie erkenning voor al onze collega’s!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.