Awards

De Cronos Groep wordt door Data News erkend als Customer Centric IT Company of the Year!

  • Data News

  • Gala Awards 2023

  • De Cronos Groep

Afgelopen donderdag werd De Cronos Groep erkend als de ‘Customer Centric IT Company of the Year’ tijdens de Data News Gala Awards!

Data News beschreef deze erkenning als volgt:

“Volgens de jury plaatst het Cronos-model de klant centraal, juist omdat de groep diverse partijen omvat die intern naar oplossingen zoeken. De nabijheid tot de klant en de gestructureerde clusters rond specifieke onderwerpen maken Cronos uiterst flexibel en zorgen voor een sterke klantgerichtheid binnen het bedrijf.”

Bedankt aan al onze klanten en stemmers die ons hebben genomineerd, evenals aan de juryleden voor deze mooie erkenning voor al onze collega’s!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer ge├»ntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.