Awards

De Cronos Groep wint ‘Microsoft Country Partner of the Year 2022’-award

  • Microsoft

  • Country Partner of the Year 2022

  • Award

Een award die in het leven werd geroepen door Microsoft om hun succesvolle en innovatieve partners te erkennen in meer dan 100 landen en dit in een breed scala aan categorieën, waaronder partnercompetenties, cloud-to-edge-technologieën, ondernemersgeest en sociale impact.

Deze award/erkenning is een terechte overwinning voor de Microsoft community binnen De Cronos Groep – MiCRONOS – welke intussen reeds meer dan 1.200 Microsoft experten in alle Microsoft workloads en -segmenten telt én zeer mooie resultaten kan voorleggen:

  • een jaar-op-jaar groei van 65%
  • meer dan 125 nieuwe klanten in minder dan een jaar tijd
  • en een business die over 3 jaar tijd x4 is gegroeid!

Proficiat aan het hele MiCRONOS ecosysteem en alle betrokken competence centers!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Event
The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

19 april 2023 – We nodigen u graag uit op de Experience Day van competence center The Flow op donderdag 11 mei 2023. Tijdens dit event ontdekt u vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.