Whitepaper

Agile Data Governance: mensgericht, resultaat-gericht en in functie van wendbaarheid

  • Whitepaper

  • Agile

  • Data Governance

In een tijdperk van datagedreven besluitvorming is het opzetten van een solide data governance van essentieel belang. De structuur, rollen en samenwerkingswijze moeten aansluiten bij wat u wenst te bereiken waardoor maatwerk vaak vereist is.

Men kan data governance op een traditionele manier invoeren, met strikte hiërarchie en veel bureaucratie, maar het kan ook anders: gericht op concrete resultaten en het vereenvoudigen en bruikbaarder maken van data.

Maak kennis met agile data governance: de brugfunctie die ervoor zorgt dat medewerkers op een correcte, efficiënte en veilige manier met data omgaan, waardoor uw organisatie nog beter performeert!

Onze experten van competence center QuaData schreven er een whitepaper over.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.