Whitepaper

Agile Data Governance: mensgericht, resultaat-gericht en in functie van wendbaarheid

  • Whitepaper

  • Agile

  • Data Governance

In een tijdperk van datagedreven besluitvorming is het opzetten van een solide data governance van essentieel belang. De structuur, rollen en samenwerkingswijze moeten aansluiten bij wat u wenst te bereiken waardoor maatwerk vaak vereist is.

Men kan data governance op een traditionele manier invoeren, met strikte hiërarchie en veel bureaucratie, maar het kan ook anders: gericht op concrete resultaten en het vereenvoudigen en bruikbaarder maken van data.

Maak kennis met agile data governance: de brugfunctie die ervoor zorgt dat medewerkers op een correcte, efficiënte en veilige manier met data omgaan, waardoor uw organisatie nog beter performeert!

Onze experten van competence center QuaData schreven er een whitepaper over.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.