Project

Een digitale workflow voor RVA

  • Digitale workflow

  • Samenwerking

  • Microsoft365

We werken momenteel aan een volledig digitale workflow-traject voor Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA), inclusief een geïntegreerd intranet dat naadloos aansluit bij de moderne digitale werkplek en de digitale vooruitgang van de organisatie versnelt. ⤵️

De RVA bezit erg veel kennis, maar deze was niet altijd makkelijk terug te vinden of binnen de organisatie toegankelijk. Samen met de experten van The Flow Consulting hebben we RVA geholpen om diverse verspreide tools en platforms te centraliseren, en zo hun digitale maturiteit naar een hoger niveau te tillen.

Het resultaat?

➡️ Een tweejarig traject om met behulp van Microsoft 365 tooling de digitale workflow te optimaliseren.

Een van de belangrijkste stappen daarbij: een uniform, geconsolideerd intranet onder de naam “Kiosk” waaronder alle beschikbare informatie zit.

Kom meer te weten over dit traject via https://theflow.be/digitale-workflow-voor-rva

Nog op de planning?

➡️ Uitbreiding van het RVA-intranet met kennis en documentatie waarbij onze focus op de technische aspecten ligt, terwijl RVA’s Dienst Kennismanagement & Digitaal (samen)werken de inhoud verzorgt.
➡️ Via opleidingen volgens het ‘Train The Trainer’-principe de veranderingscommunicatie ondersteunen om iedereen in deze digitale stroom mee te krijgen.
➡️ En de verdere uitrol van Microsoft Teams als het hoofdbestuur, waardoor het complete potentieel van MS Teams, en bij uitbreiding de volledige Microsoft 365 tooling, benut wordt.

Wordt dus zeker vervolgd!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Media, Project
Antwerpen in je broekzak: Mijn Antwerpen-app brengt dienstverlening dichter bij de burger

15 oktober 2024 – De lancering van de Mijn Antwerpen-app markeert een belangrijke stap in de digitale transformatie van Stad Antwerpen. Met meer dan 35.000 downloads binnen vier maanden toont deze slimme tool aan dat Antwerpenaren écht zaten te wachten op een gebruiksvriendelijke oplossing die hun dagelijks leven vereenvoudigt.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024

04 oktober 2024 – Binnen iets minder dan 3 weken, op 24 oktober, vindt opnieuw Trefdag Vlaanderen Digitaal plaats in Flanders Expo.
Een evenement waar de digitale toekomst van Vlaanderen centraal staat en waar we ook dit jaar als vaste partner van de partij zijn.

Lees meer
Project
Opgroeien zet in op digitale transformatie: sneller en veiliger ondersteuning voor gezinnen in Vlaanderen en Brussel

23 augustus 2024 – Bij Opgroeien draait alles om het bieden van de best mogelijke ondersteuning aan kinderen en gezinnen. Samen met onze experts en Brightfox hebben we via Project ZOE 2.0 een aanzienlijke stap vooruit gezet in de digitalisering van hun processen, waardoor gezinnen nu sneller en efficiënter hulp krijgen.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur

13 juni 2024 – Het datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen en de dataveiligheid te verhogen. De FOD ging op zoek naar een toekomstbestendige oplossing en vond die met de hulp van Cronos Public Services.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.