Aankondiging

Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid bundelt de krachten met Cronos Public Services en Thola

  • THOLA

  • DIGITALISERING

  • HET FACILITAIR BEDRIJF

Cronos Public Services heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door een baanbrekende samenwerking aan te gaan met Thola en Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid. Deze samenwerking, bezegeld door een raamovereenkomst die de Vlaamse overheid onder andere gesloten heeft met Thola en ons, markeert een nieuwe fase in de evolutie van digitale dienstverlening binnen de Vlaamse overheid.

Een innovatief online evenementenplatform

Het Thola-platform zal ongeveer 160 overheden en overheidsinstellingen in Vlaanderen in staat stellen om op een geheel nieuwe, innovatieve wijze evenementen, webinars en andere digitale bijeenkomsten te organiseren. De introductie van het Thola-platform is slechts het begin van een toekomst waarin digitale innovatie de norm is in de publieke sector. 

Een revolutie in digitale communicatie 

Deze overeenkomst brengt meer dan alleen technologische vooruitgang: het symboliseert een fundamentele verschuiving in de benadering van evenementenbeheer. Door het aanbieden van dit state-of-the-art platform streven Thola en Cronos Public Services ernaar een digitale revolutie te ontketenen in de manier waarop evenementen worden beheerd en beleefd. Dit initiatief zal leiden tot meer interactieve en boeiende ervaringen voor deelnemers, wat cruciaal is in een steeds meer digitale wereld. 

De digitale toekomst van Vlaanderen 

Onze missie gaat verder dan het leveren van technologische oplossingen. We leggen een sterke nadruk op het verbeteren van de samenwerking en communicatie binnen en tussen overheidsinstellingen. Met dit raamcontract zetten we ons mee in voor een geconnecteerde, digitale toekomst, waardoor een efficiëntere en transparantere overheid ontstaat.

Meer over dit nieuws:

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.