Project

Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

  • Salesforce

  • Cloud

  • CRM

Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende.

Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Door de overstap naar dit krachtig platform kreeg Energiehuis Oostende niet alleen een 360° klantoverzicht, maar ook de mogelijkheid om een uitzonderlijke klantenservice te leveren en de samenwerking tussen teamleden te bevorderen.

Salesforce Service Cloud faciliteert niet alleen efficiënt beheer van klantvragen, maar ondersteunt ook energieoptimalisatie-initiatieven en speelt in op continu veranderende klantbehoeften.

Benieuwd naar de stappen en aanpak? Ontdek alle details van dit traject hier: https://www.brightfox.eu/cases/energiehuis-oostende/.

Denkt u eraan om uw klantenservice te optimaliseren en bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen?

➡️ Onze experten staan voor u klaar. Neem gerust contact op met ons of uw accountmanager voor meer informatie.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer
Project
Visit Bruges Route App: een erg toegankelijke wandelapp, zowel online als offline

17 augustus 2023 – Deze gloednieuwe route-app is een digitaal vervolg op de ‘Oooh! Brugge’ wandelgids en biedt een grenzeloze online ervaring voor de stad. Deze nieuwe app speelt volledig in op bezoekers anno 2023, die steeds vaker digitale tools gebruiken tijdens hun vakantie.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.