Event

De Cronos Groep aanwezig op lancering Europese Innovatiecentrum voor Justitie

Vrouwe Justitia met blinddoek en weegschaal
  • MICROSOFT

  • JUSTITIE

  • AI

Vorige week was De Cronos Groep aanwezig op de lancering van het Europese Innovatiecentrum voor Justitie, een baanbrekend initiatief in samenwerking met Microsoft en PwC. Deze mijlpaal markeert een nieuwe fase in de digitale transformatie van de justitiële sector, en we zijn enthousiast om een sleutelrol te spelen in deze evolutie.

Het Innovatiecentrum

Het Innovatiecentrum is een absolute gamechanger. We gaan verder dan de traditionele aanpak en duiken diep in de wereld van digitale innovatie. Ons doel is om de volledige levenscyclus van gerechtelijke zaken transformeren, vanaf de eerste intake tot de uiteindelijke beslissing in de rechtbank. Denk aan een omgeving waar technologie en gebruiksgemak hand in hand gaan, verrijkt met de allernieuwste innovaties.

Tijdens de lancering werd de toon gezet voor wat komen gaat, met baanbrekende oplossingen zoals hybride hoorzittingen en een geavanceerde AI-assistent voor openbare aanklagers, ontworpen om de justitiële processen te stroomlijnen en te moderniseren.

De toekomst van justitie is digitaal, en De Cronos Groep staat klaar om die toekomst vorm te geven. Samen maken we de weg vrij voor een slimmere, efficiëntere en rechtvaardigere wereld.

 

Blijf ons volgen voor meer updates over dit spannende avontuur!

Meer over dit nieuws:

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.