Aankondiging

Cronos Public Services wordt partner voor drie percelen binnen de raamovereenkomst ‘VITO ICT Infrastructuur 2023’

  • VITO

  • ICT Infrastructuur

  • Raamcontract

Cronos Public Services heeft recent de gunning ontvangen voor 3 percelen binnen de overheidsaanbesteding van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) voor de aankoop, huur of leasing van hard- en software (en gerelateerde diensten) binnen het domein van ICT infrastructuur (ook wel “VITO ICT Infra 2023” genoemd). Dit partnerschap benadrukt de expertise en betrouwbaarheid van Cronos in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen, specifiek voor de openbare sector.

De drie gewonnen percelen zijn:

  • Perceel 1: “Servers & Storage”
  • Perceel 2: “Back-up & Archiving”
  • Perceel 3: “Hypervisor & Cloud”

VITO als aankoopcentrale

VITO treedt voor deze raamovereenkomst op als aankoopcentrale en heel wat besturen waaronder de Vlaamse overheden, lokale besturen en andere afnemers, kunnen nu dankzij deze raamovereenkomst bij Cronos Public Services terecht voor de hoogwaardige ICT infrastructuuroplossingen door de verschillende entiteiten binnen De Cronos Groep worden aangeboden.

Deze raamovereenkomst maakt het voor klanten mogelijk om op een gestroomlijnde manier ICT-gerelateerde producten en diensten te verkrijgen, waaronder hardware, software, consultancy, implementatie en ondersteuning. Cronos Public Services legt de nadruk op kwaliteit en zet zich in voor het leveren van top-oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van de klanten.

“Door in België de ruimste expertise te bieden voor wat betreft diverse oplossingen binnen het Infrastructuurdomein, kunnen we klanten gericht ondersteunen, en dit zowel met betrekking tot een concrete technologie, of vanuit een vendor agnostische invalshoek.”

Tom Defijn, Accountmanager Vlaamse overheid bij
Cronos Public Services

Transparantie en integriteit in het selectieproces

Binnen deze raamovereenkomst wordt er gewerkt met mini-competities. Hoewel er geen vaste verplichtingen zijn qua productaankopen, biedt de overeenkomst een flexibel raamwerk voor klanten om hun specifieke behoeften te bepalen en vervolgens oplossingen op maat te krijgen. VITO faciliteert dit proces als centrale beheerder, waarbij klanten toegang hebben tot een lijst van gekwalificeerde leveranciers. Deze aanpak waarborgt dat klanten de beste waarde krijgen voor hun investering en zorgt voor transparantie en integriteit in het selectieproces.

Als integraal onderdeel van De Cronos Groep, een innovatief netwerk met meer dan 9000 professionals, heeft Cronos Public Services een sterke positie in de markt. Met een exclusieve focus op de openbare sector, begrijpt het bedrijf de unieke behoeften en uitdagingen van deze sector diepgaand, waardoor ze op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die echte waarde toevoegen.

“De kennis en ervaring die Cronos heeft opgedaan in het bouwen en onderhouden van applicaties zetten we in om de gepaste infrastructuur te kiezen en configureren voor onze klanten. We vertrekken vanuit een 360° view in het aligneren van business en IT-vereisten.”

Peter van Spaandonk, Architect bij Cronos Public Services

Dit nieuws werd intussen ook door de media opgepikt:

Wenst u meer te weten over deze raamovereenkomst?

Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend

Ontdek meer

In de pers
Slimme camera’s jagen op onveilige situaties: Vlaanderen zet in op proactieve detectie van verkeersongevallen
1 maand geledenElke dag vallen er tientallen verkeersslachtoffers in ons land, en elk ongeval – hoe groot of klein ook – is er één te veel. Daarom lanceerde het Departement…
Lees meer
Aankondiging
Pionierswerk in Vlaanderen: het Solid Pod-platform van Athumi
2 maanden geledenAthumi, Inrupt, De Cronos Groep en Cronos Public Services zetten hun samenwerking verder om het gebruik van Solid in Vlaanderen te versnellen. Solid Pods of Personal Online Datastores…
Lees meer
Aankondiging
Infront en Microsoft Dynamics 365 zorgen voor technologische innovatie bij De Lijn
4 maanden geledenDe Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn (& haar exploitanten) bedient dagelijks honderd duizenden mensen en is zo verantwoordelijk voor meer dan 200 miljoen voertuigkilometers op jaarbasis. Met behulp van…
Lees meer
Aankondiging
Spotbooking maakt toegang tot autoluwe zones en inname van openbaar domein in Mechelen makkelijker
4 maanden geledenStad Mechelen, Geosparc en Cronos Public Services slaan de handen in elkaar om de aanvraag van vergunningen gebruiksvriendelijker te maken voor burger én stadsdienst. Het project is wederom…
Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.