Event

We tellen samen verder af naar #TDV22!

  • 22.09.2022

  • Trefdag Digitaal Vlaanderen

  • Flanders Expo

Binnen twee weken verwelkomen we u naar jaarlijkse gewoonte graag op onze beursstand op hét GovTech event van Digitaal Vlaanderen.

Een beursstand die we samen met onze betrokken competence centers vormgeven. Want het is dankzij hun expertise en inzet dat we ook dit jaar heel wat mooie cases en inzichten kunnen delen met u.

Heeft u interesse in of vragen over projecten rond een specifieke technologie/expertise?

Onze experten staan er klaar om hun kennis en inzichten met u te delen!

Deelnemende competence centers:

ACCTER – Agile Architects – Arinti – Arxus – b.ignited – Biztory – BRIGHTFOX – Salesforce Competence Center – Bulls-i – Cronos DMS – EpicData – FlinQ Automation – GC innovate – i8c – icapps – InfoRoad – Infront – Integration Designers – iPerform – IW NV – Konsolidate – Kunlabora – Leap Forward – LEARNIA – M2Q – MbarQ – MiCRONOS – Mind The Gap – Narato – OLINKO – Qframe NV – RoboRana Group – SecWise – Sparkle NV – The Beehive – Tropos.io – Zeticon

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Event
The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

19 april 2023 – We nodigen u graag uit op de Experience Day van competence center The Flow op donderdag 11 mei 2023. Tijdens dit event ontdekt u vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.