Event

We tellen samen verder af naar #TDV22!

  • 22.09.2022

  • Trefdag Digitaal Vlaanderen

  • Flanders Expo

Binnen twee weken verwelkomen we u naar jaarlijkse gewoonte graag op onze beursstand op hét GovTech event van Digitaal Vlaanderen.

Een beursstand die we samen met onze betrokken competence centers vormgeven. Want het is dankzij hun expertise en inzet dat we ook dit jaar heel wat mooie cases en inzichten kunnen delen met u.

Heeft u interesse in of vragen over projecten rond een specifieke technologie/expertise?

Onze experten staan er klaar om hun kennis en inzichten met u te delen!

Deelnemende competence centers:

ACCTER – Agile Architects – Arinti – Arxus – b.ignited – Biztory – BRIGHTFOX – Salesforce Competence Center – Bulls-i – Cronos DMS – EpicData – FlinQ Automation – GC innovate – i8c – icapps – InfoRoad – Infront – Integration Designers – iPerform – IW NV – Konsolidate – Kunlabora – Leap Forward – LEARNIA – M2Q – MbarQ – MiCRONOS – Mind The Gap – Narato – OLINKO – Qframe NV – RoboRana Group – SecWise – Sparkle NV – The Beehive – Tropos.io – Zeticon

Ontdek meer

Vrouwe Justitia met blinddoek en weegschaal
Event
De Cronos Groep aanwezig op lancering Europese Innovatiecentrum voor Justitie
2 weken geledenVorige week was De Cronos Groep aanwezig op de lancering van het Europese Innovatiecentrum voor Justitie, een baanbrekend initiatief in samenwerking met Microsoft en PwC. Deze mijlpaal markeert…
Lees meer
Aankondiging
Cronos Public Services wordt partner voor drie percelen binnen de raamovereenkomst ‘VITO ICT Infrastructuur 2023’

17 oktober 2023 – Cronos Public Services heeft recent de gunning ontvangen voor 3 percelen binnen de overheidsaanbesteding van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) voor de aankoop, huur of leasing van hard- en software (en gerelateerde diensten) binnen het domein van ICT infrastructuur. Dit partnerschap benadrukt de expertise en betrouwbaarheid van Cronos in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen, specifiek voor de openbare sector.

Lees meer
In de pers
Kortrijk lanceert AI Virtuele Assistent als prototype voor Vlaanderen

10 oktober 2023 – Vandaag vond de persconferentie rond de lancering van de AI Virtuele Assistent in samenwerking met Stad Kortrijk plaats.
Deze innovatieve chatbot, aangedreven door de artificiële intelligentie van ChatGPT, is niet alleen in staat om inwoners te helpen met hun vragen, maar ook om meldingen 7 dagen per week, 24 uur per dag te registreren.

Lees meer
In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.