Event

Trefdag Chaotic Commencement GameDay

Over iets minder dan een maand nemen we samen met ons competence center Cloudar en de Cronos AWS community Scale deel aan de AWS “Chaotic Commencement GameDay” te Brussel, een voortraject van de Trefdag Vlaanderen Digitaal.

Trefdag Chaotic Commencement GameDay? ⤵️

Tijdens deze AWS GameDay testen deelnemers in teamverband hun vaardigheden om oplossingen te implementeren die problemen uit de echte wereld oplossen in een risicovrije spelomgeving.

Dit is een praktische kans voor technische professionals om cloud diensten, architectuurpatronen, beste praktijken en groepssamenwerking te verkennen.

Daarnaast krijgt het winnende team van deze GameDay een podium op de AWS-stand tijdens de Trefdag!

Heeft u vragen of wilt u uw strategie rond Amazon Web Services aanscherpen?

➡️ Wacht niet tot de AWS Gameday of Trefdag Vlaanderen Digitaal. Contacteer ons/uw accountmanager vandaag nog voor meer informatie.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Vrouwe Justitia met blinddoek en weegschaal
Event
De Cronos Groep aanwezig op lancering Europese Innovatiecentrum voor Justitie
2 weken geledenVorige week was De Cronos Groep aanwezig op de lancering van het Europese Innovatiecentrum voor Justitie, een baanbrekend initiatief in samenwerking met Microsoft en PwC. Deze mijlpaal markeert…
Lees meer
Aankondiging
Cronos Public Services wordt partner voor drie percelen binnen de raamovereenkomst ‘VITO ICT Infrastructuur 2023’

17 oktober 2023 – Cronos Public Services heeft recent de gunning ontvangen voor 3 percelen binnen de overheidsaanbesteding van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) voor de aankoop, huur of leasing van hard- en software (en gerelateerde diensten) binnen het domein van ICT infrastructuur. Dit partnerschap benadrukt de expertise en betrouwbaarheid van Cronos in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen, specifiek voor de openbare sector.

Lees meer
In de pers
Kortrijk lanceert AI Virtuele Assistent als prototype voor Vlaanderen

10 oktober 2023 – Vandaag vond de persconferentie rond de lancering van de AI Virtuele Assistent in samenwerking met Stad Kortrijk plaats.
Deze innovatieve chatbot, aangedreven door de artificiële intelligentie van ChatGPT, is niet alleen in staat om inwoners te helpen met hun vragen, maar ook om meldingen 7 dagen per week, 24 uur per dag te registreren.

Lees meer
In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.