Event

The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

  • 11 mei 2023

  • 08u30 - 16u00

  • Microsoft Kantoor Zaventem

Ontdek vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren!

Overheden spelen een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van hun gemeenschappen. Door te focussen op de medewerkerservaring en verdere optimalisaties door digitalisatie van processen, kunnen zij hun teams ontzorgen en efficiënter maken. Dit stelt medewerkers in staat om beter te presteren en effectievere diensten aan te bieden.

Tijdens The Flow Experience day gaan we dieper in op concrete voorbeelden en actuele trends en krijgt u de kans om af te stemmen met gelijkgestemden.

Onderwerp en programma van deze editie:

Hoe bereikt u meer met minder?  

Op die vraag krijgt u een antwoord tijdens 8 boeiende en interactieve presentaties, boordevol praktische voorbeelden en leerrijke customer cases. 

De keynote wordt gegeven door Isabel De Clercq, employee engagement expert, auteur, thought leadership expert en gastdocente aan de Vlerick Business School.

Zij vertelt u hoe een ijzersterke ‘employee experience’ er kan uitzien en wat de impact ervan kan zijn op uw organisatie. 

Schrijf u nu gratis in voor deze Experience Day van competence center The Flow

  • Wanneer: 11 mei 2022
  • Uur: 08:30 – 16:00
  • Locatie: Microsoft Kantoor, Luchthaven Nationaal 1k – 1930 Zaventem

Ontdek meer

Aankondiging
Infront en Microsoft Dynamics 365 zorgen voor technologische innovatie bij De Lijn
1 maand geledenDe Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn (& haar exploitanten) bedient dagelijks honderd duizenden mensen en is zo verantwoordelijk voor meer dan 200 miljoen voertuigkilometers op jaarbasis. Met behulp van…
Lees meer
Aankondiging
Spotbooking maakt toegang tot autoluwe zones en inname van openbaar domein in Mechelen makkelijker
1 maand geledenStad Mechelen, Geosparc en Cronos Public Services slaan de handen in elkaar om de aanvraag van vergunningen gebruiksvriendelijker te maken voor burger én stadsdienst. Het project is wederom…
Lees meer
In de pers
Stad Brugge – toonaangevende toeristische trekpleister die technologie en innovatie stevig omarmt
1 maand geledenStad Brugge zet de toon voor innovatie met de lancering van een nieuw Tourist Data Management System (TDMS). Met de hulp van Cronos Public Services en Codana ontwikkelden…
Lees meer
Project
Microsoft Copilot: een nieuw tijdperk van juridische efficiëntie bij FOD Justitie
1 maand geledenDe FOD Justitie kan sinds kort een beroep doen op een slimme assistent. In samenwerking met Microsoft heeft competence center RoboRana een baanbrekende proof of concept gerealiseerd, speciaal…
Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.