Event

The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

  • 11 mei 2023

  • 08u30 - 16u00

  • Microsoft Kantoor Zaventem

Ontdek vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren!

Overheden spelen een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van hun gemeenschappen. Door te focussen op de medewerkerservaring en verdere optimalisaties door digitalisatie van processen, kunnen zij hun teams ontzorgen en efficiënter maken. Dit stelt medewerkers in staat om beter te presteren en effectievere diensten aan te bieden.

Tijdens The Flow Experience day gaan we dieper in op concrete voorbeelden en actuele trends en krijgt u de kans om af te stemmen met gelijkgestemden.

Onderwerp en programma van deze editie:

Hoe bereikt u meer met minder?  

Op die vraag krijgt u een antwoord tijdens 8 boeiende en interactieve presentaties, boordevol praktische voorbeelden en leerrijke customer cases. 

De keynote wordt gegeven door Isabel De Clercq, employee engagement expert, auteur, thought leadership expert en gastdocente aan de Vlerick Business School.

Zij vertelt u hoe een ijzersterke ‘employee experience’ er kan uitzien en wat de impact ervan kan zijn op uw organisatie. 

Schrijf u nu gratis in voor deze Experience Day van competence center The Flow

  • Wanneer: 11 mei 2022
  • Uur: 08:30 – 16:00
  • Locatie: Microsoft Kantoor, Luchthaven Nationaal 1k – 1930 Zaventem

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.