Event

The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

  • 11 mei 2023

  • 08u30 - 16u00

  • Microsoft Kantoor Zaventem

Ontdek vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren!

Overheden spelen een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van hun gemeenschappen. Door te focussen op de medewerkerservaring en verdere optimalisaties door digitalisatie van processen, kunnen zij hun teams ontzorgen en efficiënter maken. Dit stelt medewerkers in staat om beter te presteren en effectievere diensten aan te bieden.

Tijdens The Flow Experience day gaan we dieper in op concrete voorbeelden en actuele trends en krijgt u de kans om af te stemmen met gelijkgestemden.

Onderwerp en programma van deze editie:

Hoe bereikt u meer met minder?  

Op die vraag krijgt u een antwoord tijdens 8 boeiende en interactieve presentaties, boordevol praktische voorbeelden en leerrijke customer cases. 

De keynote wordt gegeven door Isabel De Clercq, employee engagement expert, auteur, thought leadership expert en gastdocente aan de Vlerick Business School.

Zij vertelt u hoe een ijzersterke ‘employee experience’ er kan uitzien en wat de impact ervan kan zijn op uw organisatie. 

Schrijf u nu gratis in voor deze Experience Day van competence center The Flow

  • Wanneer: 11 mei 2022
  • Uur: 08:30 – 16:00
  • Locatie: Microsoft Kantoor, Luchthaven Nationaal 1k – 1930 Zaventem

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Bezoek
Frank Robben op bezoek bij Cronos Public Services

14 maart 2023 – Begin deze maand was Frank Robben, administrateur-generaal van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid en gedelegeerd bestuurder van SMALS, te gast bij Cronos Public Services. Hij ging in dialoog met onze competence centers over het hergebruik van ICT-diensten/componenten en over het ter beschikking stellen van data via API’s.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.