Event

The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

  • 11 mei 2023

  • 08u30 - 16u00

  • Microsoft Kantoor Zaventem

Ontdek vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren!

Overheden spelen een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van hun gemeenschappen. Door te focussen op de medewerkerservaring en verdere optimalisaties door digitalisatie van processen, kunnen zij hun teams ontzorgen en efficiënter maken. Dit stelt medewerkers in staat om beter te presteren en effectievere diensten aan te bieden.

Tijdens The Flow Experience day gaan we dieper in op concrete voorbeelden en actuele trends en krijgt u de kans om af te stemmen met gelijkgestemden.

Onderwerp en programma van deze editie:

Hoe bereikt u meer met minder?  

Op die vraag krijgt u een antwoord tijdens 8 boeiende en interactieve presentaties, boordevol praktische voorbeelden en leerrijke customer cases. 

De keynote wordt gegeven door Isabel De Clercq, employee engagement expert, auteur, thought leadership expert en gastdocente aan de Vlerick Business School.

Zij vertelt u hoe een ijzersterke ‘employee experience’ er kan uitzien en wat de impact ervan kan zijn op uw organisatie. 

Schrijf u nu gratis in voor deze Experience Day van competence center The Flow

  • Wanneer: 11 mei 2022
  • Uur: 08:30 – 16:00
  • Locatie: Microsoft Kantoor, Luchthaven Nationaal 1k – 1930 Zaventem

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.