Aankondiging

Spotbooking maakt toegang tot autoluwe zones en inname van openbaar domein in Mechelen makkelijker

  • STAD MECHELEN

  • PROCESEFFICIËNTIE

  • GEOSPARC

Stad Mechelen, Geosparc en Cronos Public Services slaan de handen in elkaar om de aanvraag van vergunningen gebruiksvriendelijker te maken voor burger én stadsdienst. Het project is wederom een succesvolle samenwerking onder de Raamovereenkomst voor ICT-exploitatie-en ontwikkelingsdiensten en een goed voorbeeld van hoe die raamovereenkomst kan worden toegepast voor een stad als Mechelen.

Gebruiksvriendelijk voor burger én stadsdienst

Spotbooking, een smart city-oplossing van Geosparc, maakt het voor burger én stadsbestuur eenvoudiger om het gebruik van openbaar domein te reserveren en te beheren. Dankzij deze toepassing is het volledige aanvraagproces voor een vergunning Autoluw of Inname Openbaar Domein afgedekt, inclusief digitale en gecentraliseerde (LB365) integratie voor evenementen, handhaving, alsook operationele en beleidsondersteunende rapportering.

Lunchsessie

Stad Mechelen, Cronos Public Services en Geosparc hebben hun samenwerking in detail toegelicht tijdens een interactieve infosessie op donderdag 29 februari.

Sfeerfoto’s zijn te zien op onze LinkedIn-pagina.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur

13 juni 2024 – Het datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen en de dataveiligheid te verhogen. De FOD ging op zoek naar een toekomstbestendige oplossing en vond die met de hulp van Cronos Public Services.

Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit

12 juni 2024 – Cronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt haar onderzoeksinitiatieven. Competence center Neoria werd ingeschakeld voor het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen.

Lees meer
Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.