Event

Smart City Expo 2022: Digitale Werkplek sessie

  • Smart City Expo

  • 15-17 november 2022

  • Barcelona

Afgelopen drie dagen vond ’s werelds meest toonaangevend evenement voor steden opnieuw plaats in Barcelona: Smart City Expo

Tijdens deze hoogmis van de stedelijke revolutie komen tal van steden over heel de wereld samen om inzichten en kennis met elkaar te delen rond Smart Cities projecten.

Gisteren gaven we er met expert Benny Van de Velde van competence center The Flow Consulting een sessie op de Microsoft stand over hoe u de digitale maturiteit van uw medewerkers kunt vergroten en hen geschikt kunt maken voor de digitale evolutie en voortdurende veranderingen.

Want nu steden en overheden evolueren naar digital first diensten voor hun burgers, is het cruciaal om als slimme stad uw medewerkers te voorzien van een efficiënte digitale werkomgeving.

Het aanbieden van digital first diensten, vereist digitaal vaardig personeel.

De digitale werkplek is een sleutelelement in dit alles, omdat deze elke werknemer binnen de organisatie raakt en een drijfveer is voor digitale transformatie. Nadenken over de best mogelijke werknemerservaring door mensen centraal te stellen is de sleutel tot het opzetten van een digitale flow.

Tijdens de sessie werden concepten en zeer praktische voorbeelden van lokale overheden besproken: van boeiende communicatie, goal alignment op een meerjarenplan (Viva Goals), tot en met low-code proces automatiseringen.

Heeft u deze sessie niet kunnen bijwonen en wenst u graag deze informatie te verkrijgen?

Laat het ons even weten, dan zorgen we hiervoor.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Event
The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

19 april 2023 – We nodigen u graag uit op de Experience Day van competence center The Flow op donderdag 11 mei 2023. Tijdens dit event ontdekt u vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.