Event

Smart City Expo 2022: Digitale Werkplek sessie

  • Smart City Expo

  • 15-17 november 2022

  • Barcelona

Afgelopen drie dagen vond ’s werelds meest toonaangevend evenement voor steden opnieuw plaats in Barcelona: Smart City Expo

Tijdens deze hoogmis van de stedelijke revolutie komen tal van steden over heel de wereld samen om inzichten en kennis met elkaar te delen rond Smart Cities projecten.

Gisteren gaven we er met expert Benny Van de Velde van competence center The Flow Consulting een sessie op de Microsoft stand over hoe u de digitale maturiteit van uw medewerkers kunt vergroten en hen geschikt kunt maken voor de digitale evolutie en voortdurende veranderingen.

Want nu steden en overheden evolueren naar digital first diensten voor hun burgers, is het cruciaal om als slimme stad uw medewerkers te voorzien van een efficiënte digitale werkomgeving.

Het aanbieden van digital first diensten, vereist digitaal vaardig personeel.

De digitale werkplek is een sleutelelement in dit alles, omdat deze elke werknemer binnen de organisatie raakt en een drijfveer is voor digitale transformatie. Nadenken over de best mogelijke werknemerservaring door mensen centraal te stellen is de sleutel tot het opzetten van een digitale flow.

Tijdens de sessie werden concepten en zeer praktische voorbeelden van lokale overheden besproken: van boeiende communicatie, goal alignment op een meerjarenplan (Viva Goals), tot en met low-code proces automatiseringen.

Heeft u deze sessie niet kunnen bijwonen en wenst u graag deze informatie te verkrijgen?

Laat het ons even weten, dan zorgen we hiervoor.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Actualiteit
Beste wensen voor 2023!

22 december 2022 – We wensen u vanwege het Cronos Public Services team fijne feestdagen toe.
En in 2023 staan we naar goede gewoonte opnieuw voor u klaar!

Lees meer
Webinar
Ontdek hoe u Mijn Burgerprofiel nog vlotter kan implementeren met Drupal

15 december 2022 – Wist u dat u Mijn Burgerprofiel nog vlotter kan implementeren met Drupal? Ontdek de technische mogelijkheden tijdens deze gratis webinar op 16 januari 2023.

Lees meer
Event
Microsoft 365 en Azure Fundamentals opleidingen voor systeembeheerders van VERA

08 december 2022 – Samen met competence centers The Flow Consulting en Arxus, organiseerden we onlangs twee opleidingsdagen voor de systeembeheerders van VERA bij Spoor 18 in Mechelen.

Lees meer
Awards
De Cronos Groep wint de Google Cloud Most Transformative Partner 2022 Recognition

28 november 2022 – De Cronos Groep heeft de Belux Google Cloud Most Transformative Partner Recognition ontvangen. De prijs werd uitgereikt op het Google Next Benelux Event op vrijdag 18 november in Antwerpen. Met deze prijs geeft Google erkenning aan de Google Cloud Partner die het voorbije jaar het sterkst gegroeid is in …

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.