Event

Smart City Expo 2022: Digitale Werkplek sessie

  • Smart City Expo

  • 15-17 november 2022

  • Barcelona

Afgelopen drie dagen vond ’s werelds meest toonaangevend evenement voor steden opnieuw plaats in Barcelona: Smart City Expo

Tijdens deze hoogmis van de stedelijke revolutie komen tal van steden over heel de wereld samen om inzichten en kennis met elkaar te delen rond Smart Cities projecten.

Gisteren gaven we er met expert Benny Van de Velde van competence center The Flow Consulting een sessie op de Microsoft stand over hoe u de digitale maturiteit van uw medewerkers kunt vergroten en hen geschikt kunt maken voor de digitale evolutie en voortdurende veranderingen.

Want nu steden en overheden evolueren naar digital first diensten voor hun burgers, is het cruciaal om als slimme stad uw medewerkers te voorzien van een efficiënte digitale werkomgeving.

Het aanbieden van digital first diensten, vereist digitaal vaardig personeel.

De digitale werkplek is een sleutelelement in dit alles, omdat deze elke werknemer binnen de organisatie raakt en een drijfveer is voor digitale transformatie. Nadenken over de best mogelijke werknemerservaring door mensen centraal te stellen is de sleutel tot het opzetten van een digitale flow.

Tijdens de sessie werden concepten en zeer praktische voorbeelden van lokale overheden besproken: van boeiende communicatie, goal alignment op een meerjarenplan (Viva Goals), tot en met low-code proces automatiseringen.

Heeft u deze sessie niet kunnen bijwonen en wenst u graag deze informatie te verkrijgen?

Laat het ons even weten, dan zorgen we hiervoor.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Vrouwe Justitia met blinddoek en weegschaal
Event
De Cronos Groep aanwezig op lancering Europese Innovatiecentrum voor Justitie
2 weken geledenVorige week was De Cronos Groep aanwezig op de lancering van het Europese Innovatiecentrum voor Justitie, een baanbrekend initiatief in samenwerking met Microsoft en PwC. Deze mijlpaal markeert…
Lees meer
Aankondiging
Cronos Public Services wordt partner voor drie percelen binnen de raamovereenkomst ‘VITO ICT Infrastructuur 2023’

17 oktober 2023 – Cronos Public Services heeft recent de gunning ontvangen voor 3 percelen binnen de overheidsaanbesteding van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) voor de aankoop, huur of leasing van hard- en software (en gerelateerde diensten) binnen het domein van ICT infrastructuur. Dit partnerschap benadrukt de expertise en betrouwbaarheid van Cronos in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen, specifiek voor de openbare sector.

Lees meer
In de pers
Kortrijk lanceert AI Virtuele Assistent als prototype voor Vlaanderen

10 oktober 2023 – Vandaag vond de persconferentie rond de lancering van de AI Virtuele Assistent in samenwerking met Stad Kortrijk plaats.
Deze innovatieve chatbot, aangedreven door de artificiële intelligentie van ChatGPT, is niet alleen in staat om inwoners te helpen met hun vragen, maar ook om meldingen 7 dagen per week, 24 uur per dag te registreren.

Lees meer
In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.