Event

Salesforce Public Sector Solutions Ontbijtsessie

  • Salesforce

  • 17 november 2022

  • Stanhope Hotel - Brussel

Wenst u de digitale transformatie binnen uw dienst, departement of gemeente/stad te versnellen en bent u benieuwd hoe Salesforce u hierbij kan ondersteunen?

 

Noteer dan alvast 17 november in uw agenda. We nodigen u die donderdagochtend samen met Cronos Europa en Spire – onze Salesforce community binnen De Cronos Groep – graag uit op een inspirerende ontbijtsessie in Brussel.

 

Op de agenda?

Een heerlijk ontbijt, 3 boeiende presentaties en uiteraard de nodige ruimte voor nabeschouwing en netwerken.

 

Presentaties en aanwezige experten:

  • “Een platform voor een proactieve overheid” – Paul Pick-Aluas, Regional Vice President Digital Transformation bij Salesforce
  • “De verenigde kracht van Salesforce ontketenen” – Dieter Vanhoof, MuleSoft Integration Director bij Dots & Arrows en Nicolas Beunen, Tableau Solution Manager bij Biztory
  • “De impact van organisatiecultuur op digitale transformatie” – Axel Vuylsteke, MuleSoft integratie expert bij The Value Hub

Schrijf u gratis in voor dit event

  • Wanneer: 17 november 2022
  • Uur: 08:30 – 10:30
  • Locatie: Stanhope Hotel, Handelsstraat 9, 1000 Brussel

Dit event is gratis en vindt plaats in het Stanhope Hotel in Brussel. Presentaties zullen in het Engels gegeven worden en vragen kunnen steeds in de moedertaal gesteld worden.

Kan u er donderdag 17 november niet bij zijn maar wenst u graag meer informatie te verkrijgen over Salesforce oplossingen voor de publieke sector?

Contacteer ons gerust vrijblijvend.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Aankondiging, In de pers
Lancering StadsApp Brugge: de nieuwe en snelste manier om een afspraak of melding te maken

08 november 2022 – Stad Brugge lanceert de gloednieuwe StadsApp. Deze applicatie voor de smartphone is nu de snelste manier om een afspraak of melding te maken bij de Stad. Het is een mijlpaal in de mobiele dienstverlening.

Lees meer
Aankondiging
Cybersecurity Awareness Month: Cybersecurity verbetertrajecten onder de aandacht

27 oktober 2022 – De cyberveiligheid in bedrijven verhogen, dat is het doel van de Vlaamse overheid. Wij zijn één van de geselecteerde partners door Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) om kmo’s hierin te adviseren en begeleiden.

Lees meer
Actualiteit
Duaal Leren nu ook mogelijk in het volwassenenonderwijs

25 oktober 2022 – Sinds dit schooljaar ontvangen cursisten die leren in een Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) combineren met leren op de werkvloer ook een leervergoeding.

Lees meer
Event
AWS Discovery Days
Een inleiding tot AWS gegeven door twee competence centers: Scale en The Campus, officiële AWS training partner. Tijdens de AWS Discovery Day evenementen maakt u kennis met de basisprincipes van…
Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.