Aankondiging

Raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening

Is het ook tijd om uw analoge archieven te schonen, te verhuizen of over te dragen naar het centrale depot of een andere locatie? Werkt uw organisatie ook nog met een gemeenschappelijke mappenstructuur voor het opslaan van informatie? Is jullie structuur nog steeds gebaseerd op het organigram en niet op werkprocessen? Beschikken jullie over een unieke collectie of archief (foto’s, briefkaarten, fiches…) die permanent moet bewaard worden, maar niet op een conforme manier verpakt en/of beschreven is?

Als één van deze vragen al eens door uw hoofd is gegaan dan heeft uw organisatie wellicht nood aan bijkomende ondersteuning op vlak van archief- en informatiebeheer.

Cronos Public Services, Zeticon en het ecosysteem van maatwerkbedrijven rond Leve De Economie sloten samen met Het Facilitiar Bedrijf van de Vlaamse overheid de raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening af. Met deze raamovereenkomst kan u beroep doen op onze informatiebeheer experten voor een waaier van diensten zoals:

  • 100 % ontzorging voor de verhuis, overdracht of vernietiging van uw analoog archief
  • Uw informatie structureren met een Content en Information Management Systeem
  • Verpakken van permanent te bewaren stukken
  • Uitbreiding van kennis en vaardigheden van uw informatiebeheerders

 

We leggen graag in deze blog per domein uit hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen en wie hierop beroep kan doen.

 

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen of wenst u beroep te doen op onze informatiebeheer experten? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur

13 juni 2024 – Het datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen en de dataveiligheid te verhogen. De FOD ging op zoek naar een toekomstbestendige oplossing en vond die met de hulp van Cronos Public Services.

Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit

12 juni 2024 – Cronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt haar onderzoeksinitiatieven. Competence center Neoria werd ingeschakeld voor het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen.

Lees meer
Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.