Aankondiging

Raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening

Is het ook tijd om uw analoge archieven te schonen, te verhuizen of over te dragen naar het centrale depot of een andere locatie? Werkt uw organisatie ook nog met een gemeenschappelijke mappenstructuur voor het opslaan van informatie? Is jullie structuur nog steeds gebaseerd op het organigram en niet op werkprocessen? Beschikken jullie over een unieke collectie of archief (foto’s, briefkaarten, fiches…) die permanent moet bewaard worden, maar niet op een conforme manier verpakt en/of beschreven is?

Als één van deze vragen al eens door uw hoofd is gegaan dan heeft uw organisatie wellicht nood aan bijkomende ondersteuning op vlak van archief- en informatiebeheer.

Cronos Public Services, Zeticon en het ecosysteem van maatwerkbedrijven rond Leve De Economie sloten samen met Het Facilitiar Bedrijf van de Vlaamse overheid de raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening af. Met deze raamovereenkomst kan u beroep doen op onze informatiebeheer experten voor een waaier van diensten zoals:

  • 100 % ontzorging voor de verhuis, overdracht of vernietiging van uw analoog archief
  • Uw informatie structureren met een Content en Information Management Systeem
  • Verpakken van permanent te bewaren stukken
  • Uitbreiding van kennis en vaardigheden van uw informatiebeheerders

 

We leggen graag in deze blog per domein uit hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen en wie hierop beroep kan doen.

 

Heeft u na het lezen van deze blog nog vragen of wenst u beroep te doen op onze informatiebeheer experten? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.