Webinar

Ontdek hoe u Mijn Burgerprofiel nog vlotter kan implementeren met Drupal

  • 26 januari 2023

  • 11 uur

  • Webinar

Wist u dat u Mijn Burgerprofiel nog vlotter kan implementeren met Drupal? Ontdek de technische mogelijkheden tijdens deze webinar!

De Vlaamse Bouwstenen, waaronder Mijn Burgerprofiel, ACM/IDM en DOSIS, vormen dé poort tot alle officiële gegevens en documenten van een inwoner bij de Vlaamse en Federale Overheid.

 

Tijdens deze webinar belichten we de technische en functionele mogelijkheden over de implementatie van de Vlaamse Bouwstenen:

  • We geven een demo van Mijn Burgerprofiel op uw website
  • We tonen de meerwaarde van een koppeling met ACM/IDM
  • Single-sign-on functie voor een betere gebruiksvriendelijkheid

 

Kortom, Cronos Public Services en haar competence centers Calibrate en Codana tonen u graag samen met Digitaal Vlaanderen hoe Mijn Burgerprofiel en ACM/IDM gekoppeld kan worden met het Drupal CMS. Met deze koppeling zijn burgers via de “single-sign-on”-functie ingelogd en kan u deze data gebruiken in het Drupal CMS.

Praktisch:

  • Wanneer: 26 januari 2023
  • Uur: 11u – 12u
  • Locatie: Teams webinar

Met voorwoord van Siri Craen (Digitaal Vlaanderen) en demo gegeven door Tom Hollevoet (Calibrate)

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Event
The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

19 april 2023 – We nodigen u graag uit op de Experience Day van competence center The Flow op donderdag 11 mei 2023. Tijdens dit event ontdekt u vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.