Event

Microsoft 365 en Azure Fundamentals opleidingen voor systeembeheerders van VERA

  • Opleiding

  • Microsoft 365

  • Azure

Samen met competence centers The Flow en Arxus, organiseerden we onlangs twee opleidingsdagen voor de systeembeheerders van VERA bij Spoor 18 in Mechelen.

Deze opleidingen hadden als doel enerzijds de uitgebreide portfolio van M365 en trends te overlopen aan de hand van verscheidene experten en anderzijds de ‘Fundamentals’ van Azure toe te lichten.

Tijdens beide opleidingen was er voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen zodat de materie tot de werkomgeving van VERA en haar besturen kon gerelateerd worden.

Wenst u meer te weten over deze opleidingen of ook een leerrijke sessie op maat van uw organisatie te organiseren?
Vraag gerust na bij uw account manager of contacteer ons via deze website. Dankzij ons uitgebreid netwerk van experten (en locaties) binnen De Cronos Groep stellen we graag samen met u de geschikte opleiding voor uw noden op.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Event
The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

19 april 2023 – We nodigen u graag uit op de Experience Day van competence center The Flow op donderdag 11 mei 2023. Tijdens dit event ontdekt u vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.