Event

Microsoft 365 en Azure Fundamentals opleidingen voor systeembeheerders van VERA

  • Opleiding

  • Microsoft 365

  • Azure

Samen met competence centers The Flow en Arxus, organiseerden we onlangs twee opleidingsdagen voor de systeembeheerders van VERA bij Spoor 18 in Mechelen.

Deze opleidingen hadden als doel enerzijds de uitgebreide portfolio van M365 en trends te overlopen aan de hand van verscheidene experten en anderzijds de ‘Fundamentals’ van Azure toe te lichten.

Tijdens beide opleidingen was er voldoende ruimte voor vragen en opmerkingen zodat de materie tot de werkomgeving van VERA en haar besturen kon gerelateerd worden.

Wenst u meer te weten over deze opleidingen of ook een leerrijke sessie op maat van uw organisatie te organiseren?
Vraag gerust na bij uw account manager of contacteer ons via deze website. Dankzij ons uitgebreid netwerk van experten (en locaties) binnen De Cronos Groep stellen we graag samen met u de geschikte opleiding voor uw noden op.

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur

13 juni 2024 – Het datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen en de dataveiligheid te verhogen. De FOD ging op zoek naar een toekomstbestendige oplossing en vond die met de hulp van Cronos Public Services.

Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit

12 juni 2024 – Cronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt haar onderzoeksinitiatieven. Competence center Neoria werd ingeschakeld voor het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen.

Lees meer
Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.