Event

MiCRONOS en Microsoft nodigen u graag uit voor een nieuwe editie van Modern Work for Modern People

  • 23 november 2022

  • 08u45

  • Microsoft kantoor - Zaventem

Welzijn, verbinding en betrokkenheid ter ondersteuning van uw toekomstbestendige en succesvolle organisatie.

MiCRONOS en Microsoft nemen u graag mee in de ‘journey’ naar gelukkige, betrokken en geïnformeerde werknemers. Het creëren van een geweldige werkgeverservaring is een uitdaging in deze tijd van hybride werken.

Werknemers willen zich meer verbonden voelen, meer afgestemd op het doel en de missie van hun bedrijf, waarbij IT correct en veilig op deze eisen moet inspelen.

Het evenement Modern Work for Modern People wil inspireren tot geweldige werknemerservaringen door middel van peer experiences, het verkennen van uitdagingen en kansen, concrete use cases en natuurlijk Microsoft Solutions met Microsoft Viva.

Registreer nu en verzeker u van een plek om een betere ervaring te creëren voor elke werknemer

  • Wanneer: Woensdag 23 november 2022
  • Uur: 8u45 voor ontvangst en ontbijt
  • Locatie: Microsoft kantoren, Zaventem
  • Sprekers: Ann De Bisschop en Patrick Viaene

 

Dit event is een samenwerking tussen Microsoft, onze MiCRONOS cluster en competence centers eVri.be, Qubix, Redmojo en The Flow Consulting.

Ontdek meer

Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de Aanvraagmodule

26 mei 2023 – Ontdek hoe u uw digitale dienstverlening kan versterken via de formulierentool van Digitaal Vlaanderen, een onderdeel van Mijn Burgerprofiel tijdens een gratis informatieve webinar van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
In de pers
Een online weggeefplatform voor Afvalvrij mei van Limburg.net

28 april 2023 – Voor het achtste jaar op rij zet Limburg.net de hele maand mei in het teken van afval beperken en zo de afvalberg van alle gezinnen in Limburg en Diest te verkleinen. Samen met de experten van Calibrate creëerden we voor deze campagne een online weggeefplatform.

Lees meer
Actualiteit
Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT

27 april 2023 – Vandaag vieren we de Internationale Dag van Vrouwen en Meisjes in de ICT! Deze dag heeft als doel meisjes en vrouwen aan te moedigen om te kiezen voor een carrière in de digitale sector.

Lees meer
Event
The Flow Experience Day: Bereik meer met minder

19 april 2023 – We nodigen u graag uit op de Experience Day van competence center The Flow op donderdag 11 mei 2023. Tijdens dit event ontdekt u vernieuwende en innovatieve manieren om mens en technologie samen te brengen met als doel een betere werknemerservaring te creëren.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.