Event

MiCRONOS en Microsoft nodigen u graag uit voor een nieuwe editie van Modern Work for Modern People

  • 23 november 2022

  • 08u45

  • Microsoft kantoor - Zaventem

Welzijn, verbinding en betrokkenheid ter ondersteuning van uw toekomstbestendige en succesvolle organisatie.

MiCRONOS en Microsoft nemen u graag mee in de ‘journey’ naar gelukkige, betrokken en geïnformeerde werknemers. Het creëren van een geweldige werkgeverservaring is een uitdaging in deze tijd van hybride werken.

Werknemers willen zich meer verbonden voelen, meer afgestemd op het doel en de missie van hun bedrijf, waarbij IT correct en veilig op deze eisen moet inspelen.

Het evenement Modern Work for Modern People wil inspireren tot geweldige werknemerservaringen door middel van peer experiences, het verkennen van uitdagingen en kansen, concrete use cases en natuurlijk Microsoft Solutions met Microsoft Viva.

Registreer nu en verzeker u van een plek om een betere ervaring te creëren voor elke werknemer

  • Wanneer: Woensdag 23 november 2022
  • Uur: 8u45 voor ontvangst en ontbijt
  • Locatie: Microsoft kantoren, Zaventem
  • Sprekers: Ann De Bisschop en Patrick Viaene

 

Dit event is een samenwerking tussen Microsoft, onze MiCRONOS cluster en competence centers eVri.be, Qubix, Redmojo en The Flow Consulting.

Ontdek meer

Vrouwe Justitia met blinddoek en weegschaal
Event
De Cronos Groep aanwezig op lancering Europese Innovatiecentrum voor Justitie
2 weken geledenVorige week was De Cronos Groep aanwezig op de lancering van het Europese Innovatiecentrum voor Justitie, een baanbrekend initiatief in samenwerking met Microsoft en PwC. Deze mijlpaal markeert…
Lees meer
Aankondiging
Cronos Public Services wordt partner voor drie percelen binnen de raamovereenkomst ‘VITO ICT Infrastructuur 2023’

17 oktober 2023 – Cronos Public Services heeft recent de gunning ontvangen voor 3 percelen binnen de overheidsaanbesteding van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) voor de aankoop, huur of leasing van hard- en software (en gerelateerde diensten) binnen het domein van ICT infrastructuur. Dit partnerschap benadrukt de expertise en betrouwbaarheid van Cronos in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen, specifiek voor de openbare sector.

Lees meer
In de pers
Kortrijk lanceert AI Virtuele Assistent als prototype voor Vlaanderen

10 oktober 2023 – Vandaag vond de persconferentie rond de lancering van de AI Virtuele Assistent in samenwerking met Stad Kortrijk plaats.
Deze innovatieve chatbot, aangedreven door de artificiële intelligentie van ChatGPT, is niet alleen in staat om inwoners te helpen met hun vragen, maar ook om meldingen 7 dagen per week, 24 uur per dag te registreren.

Lees meer
In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.