Event

FTI Express kondigt technologie- en innovatiefestival aan

  • Innovatie

  • Technologie

  • Festival

Flanders Technology & Innovation kondigde gisteren tijdens een symbolische treinrit met ondernemers, burgers, politici en studenten hun tiendaagse technologie- en innovatiefestival aan dat vanaf 15 maart 2024 zal plaatsvinden in vijf Vlaamse steden.

Dit innovatieve en inspirerende festival zal zich richten op zes domeinen: Data Tech, Health Tech, Entertainment Tech, Energy Tech, Mobility en Flanders Next Academy.

Samen met minister-president Jan Jambon, minister Jo Brouns en meer dan 300 andere Vlaamse CEO’s en ondernemers waren we aanwezig op deze FTI Express en kregen we alvast een voorproefje van het festival!

We kijken er dan ook nu al naar uit om samen met de partners in 2024 Vlaanderen verder te inspireren en zoals minister-president Jan Jambon het gisteren in het VRT journaal zelf aangaf: “… de positieve dingen tonen die in onze maatschappij gebeuren.”

Ontdek meer

Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur

13 juni 2024 – Het datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen en de dataveiligheid te verhogen. De FOD ging op zoek naar een toekomstbestendige oplossing en vond die met de hulp van Cronos Public Services.

Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit

12 juni 2024 – Cronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt haar onderzoeksinitiatieven. Competence center Neoria werd ingeschakeld voor het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen.

Lees meer
Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.