Event

FTI Express kondigt technologie- en innovatiefestival aan

  • Innovatie

  • Technologie

  • Festival

Flanders Technology & Innovation kondigde gisteren tijdens een symbolische treinrit met ondernemers, burgers, politici en studenten hun tiendaagse technologie- en innovatiefestival aan dat vanaf 15 maart 2024 zal plaatsvinden in vijf Vlaamse steden.

Dit innovatieve en inspirerende festival zal zich richten op zes domeinen: Data Tech, Health Tech, Entertainment Tech, Energy Tech, Mobility en Flanders Next Academy.

Samen met minister-president Jan Jambon, minister Jo Brouns en meer dan 300 andere Vlaamse CEO’s en ondernemers waren we aanwezig op deze FTI Express en kregen we alvast een voorproefje van het festival!

We kijken er dan ook nu al naar uit om samen met de partners in 2024 Vlaanderen verder te inspireren en zoals minister-president Jan Jambon het gisteren in het VRT journaal zelf aangaf: “… de positieve dingen tonen die in onze maatschappij gebeuren.”

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.