Webinar

Cloud FinOps webinar

 • 18 oktober 2022

 • 11 uur

 • Amazon Chime Webinar

Wenst u meer te bereiken met Cloud én tevens minder te besteden?

We nodigen u graag uit voor het Cloud Finops webinar op 18 oktober. Een webinar van 1u waarin we u samen met Amazon Web Services (AWS) en Cloudar (AWS Premier Partner en Cronos competence center) hierover praktische toelichting geven en ruimte voorzien om op uw vragen een antwoord te bieden.

FinOps is een financiële resource management discipline (en cultuur) die organisaties in staat stelt om waarde te halen uit de samenwerking van engineering, finance, technologie en business teams op het gebied van cloud.

Cloud technologie biedt geweldige opportuniteiten, maar het vergt vaardigheden, processen en governance om de controle te behouden. De aloude nood om business en IT te aligneren is er meer dan ooit, want “two pizza teams” en “Infrastructure as Code” maken het extra eenvoudig om cloud resources te gebruiken en dus kosten te maken.

Kortom, FinOps biedt u en uw organisatie een set van tools en vaardigheden, om datagedreven beslissingen te nemen en om optimalisaties inzake cloud verbruik door te voeren.

Praktische informatie

 • Wanneer: Dinsdag 18 oktober 2022
 • Uur: 11u00 – 12u00
 • Locatie: Online – Amazon Chime webinar

 

Agenda

 • 11u00 Introductie AWS
  Charly Deighton – AWS
 • 11u05 Introductie Cronos Public Services
  Geert Nollet – Cronos Public Services
 • 11u10 Toelichting Cloud Finops
  Benjamin van der Maas – Cloudar
 • 11u50 Q&A

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en vervolgens ook de link naar het webinar.

Dit webinar werd voor u opgemaakt door:

Ontdek meer

Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur

13 juni 2024 – Het datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen en de dataveiligheid te verhogen. De FOD ging op zoek naar een toekomstbestendige oplossing en vond die met de hulp van Cronos Public Services.

Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit

12 juni 2024 – Cronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt haar onderzoeksinitiatieven. Competence center Neoria werd ingeschakeld voor het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen.

Lees meer
Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.