Webinar

Cloud FinOps webinar

 • 18 oktober 2022

 • 11 uur

 • Amazon Chime Webinar

Wenst u meer te bereiken met Cloud én tevens minder te besteden?

We nodigen u graag uit voor het Cloud Finops webinar op 18 oktober. Een webinar van 1u waarin we u samen met Amazon Web Services (AWS) en Cloudar (AWS Premier Partner en Cronos competence center) hierover praktische toelichting geven en ruimte voorzien om op uw vragen een antwoord te bieden.

FinOps is een financiële resource management discipline (en cultuur) die organisaties in staat stelt om waarde te halen uit de samenwerking van engineering, finance, technologie en business teams op het gebied van cloud.

Cloud technologie biedt geweldige opportuniteiten, maar het vergt vaardigheden, processen en governance om de controle te behouden. De aloude nood om business en IT te aligneren is er meer dan ooit, want “two pizza teams” en “Infrastructure as Code” maken het extra eenvoudig om cloud resources te gebruiken en dus kosten te maken.

Kortom, FinOps biedt u en uw organisatie een set van tools en vaardigheden, om datagedreven beslissingen te nemen en om optimalisaties inzake cloud verbruik door te voeren.

Praktische informatie

 • Wanneer: Dinsdag 18 oktober 2022
 • Uur: 11u00 – 12u00
 • Locatie: Online – Amazon Chime webinar

 

Agenda

 • 11u00 Introductie AWS
  Charly Deighton – AWS
 • 11u05 Introductie Cronos Public Services
  Geert Nollet – Cronos Public Services
 • 11u10 Toelichting Cloud Finops
  Benjamin van der Maas – Cloudar
 • 11u50 Q&A

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en vervolgens ook de link naar het webinar.

Dit webinar werd voor u opgemaakt door:

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.