Webinar

Cloud FinOps webinar

 • 18 oktober 2022

 • 11 uur

 • Amazon Chime Webinar

Wenst u meer te bereiken met Cloud én tevens minder te besteden?

We nodigen u graag uit voor het Cloud Finops webinar op 18 oktober. Een webinar van 1u waarin we u samen met Amazon Web Services (AWS) en Cloudar (AWS Premier Partner en Cronos competence center) hierover praktische toelichting geven en ruimte voorzien om op uw vragen een antwoord te bieden.

FinOps is een financiële resource management discipline (en cultuur) die organisaties in staat stelt om waarde te halen uit de samenwerking van engineering, finance, technologie en business teams op het gebied van cloud.

Cloud technologie biedt geweldige opportuniteiten, maar het vergt vaardigheden, processen en governance om de controle te behouden. De aloude nood om business en IT te aligneren is er meer dan ooit, want “two pizza teams” en “Infrastructure as Code” maken het extra eenvoudig om cloud resources te gebruiken en dus kosten te maken.

Kortom, FinOps biedt u en uw organisatie een set van tools en vaardigheden, om datagedreven beslissingen te nemen en om optimalisaties inzake cloud verbruik door te voeren.

Praktische informatie

 • Wanneer: Dinsdag 18 oktober 2022
 • Uur: 11u00 – 12u00
 • Locatie: Online – Amazon Chime webinar

 

Agenda

 • 11u00 Introductie AWS
  Charly Deighton – AWS
 • 11u05 Introductie Cronos Public Services
  Geert Nollet – Cronos Public Services
 • 11u10 Toelichting Cloud Finops
  Benjamin van der Maas – Cloudar
 • 11u50 Q&A

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en vervolgens ook de link naar het webinar.

Dit webinar werd voor u opgemaakt door:

Ontdek meer

Aankondiging, In de pers
Lancering StadsApp Brugge: de nieuwe en snelste manier om een afspraak of melding te maken

08 november 2022 – Stad Brugge lanceert de gloednieuwe StadsApp. Deze applicatie voor de smartphone is nu de snelste manier om een afspraak of melding te maken bij de Stad. Het is een mijlpaal in de mobiele dienstverlening.

Lees meer
Aankondiging
Cybersecurity Awareness Month: Cybersecurity verbetertrajecten onder de aandacht

27 oktober 2022 – De cyberveiligheid in bedrijven verhogen, dat is het doel van de Vlaamse overheid. Wij zijn één van de geselecteerde partners door Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) om kmo’s hierin te adviseren en begeleiden.

Lees meer
Event
Salesforce Public Sector Solutions Ontbijtsessie
Wenst u de digitale transformatie binnen uw dienst, departement of gemeente/stad te versnellen en bent u benieuwd hoe Salesforce u hierbij kan ondersteunen?   Noteer dan alvast 17 november in…
Lees meer
Actualiteit
Duaal Leren nu ook mogelijk in het volwassenenonderwijs

25 oktober 2022 – Sinds dit schooljaar ontvangen cursisten die leren in een Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) combineren met leren op de werkvloer ook een leervergoeding.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.