Event

Christelijke Mutualiteit (CM) organiseert feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken

  • Work Hard - Play Hard

  • Event

  • IT

Ook dit jaar organiseerde Christelijke Mutualiteit (CM) een feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken voor al het harde werk van het afgelopen jaar.

Als strategische partner van CM waren we er dan ook graag opnieuw bij! Volgens hun gekende motto ‘Work Hard – Play Hard’ vond er midden juni een ‘Happy Thursday’-event plaats waarbij naast het bijpraten bij een hapje en een drankje ook ruimte was voor entertainment.

Ook hier droegen we ons steentje bij en voorzagen we o.a. een race simulator en virtual reality game wat zoals de foto’s aangeven een succes was!

Bij deze nog eens een oprechte dankuwel aan Roel De Spiegeleer, Gregory Destickere en het organisatieteam van Christelijke Mutualiteit (CM) om ons bij dit geweldige evenement te hebben betrokken!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Event
Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

15 september 2023 – Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren. Bezoek ons op onze stand, naast deze van Digitaal Vlaanderen.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.