Event

Christelijke Mutualiteit bedankt IT-afdeling met een groots feest

  • Event

  • ICT

  • Gezondheidsfonds

Begin deze maand organiseerde CM – Christelijke Mutualiteit een groot feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken voor al het harde werk van de afgelopen jaren.

In de voorbije periode was er namelijk niet alleen een grote impact op de werking door Covid-19 maar realiseerde CM – Christelijke Mutualiteit tevens de grootste fusie ooit binnen hun organisatie.

Om een nog sterkere referentie in de gezondheidssector te zijn en de kwaliteit van hun diensten verder te verbeteren, bestaat CM – Christelijke Mutualiteit sinds dit jaar nog maar uit twee ziekenfondsen: één ziekenfonds voor de Vlaamse Gemeenschap en één voor de Franse en Duitstalige Gemeenschap.

Een transitie die gepaard ging met ook vele ICT-projecten.

Volgens hun motto ‘Work Hard – Play Hard’ vond er daarom op 9 juni een heus IT-event plaats waarbij naast het bijpraten bij een hapje en een drankje ook ruimte was voor entertainment.

Entertainment in de vorm van een dj-booth alsook een ware entertainmentruimte waaraan verschillende technologiepartners een bijdrage leverden.

Met Cronos Public Services waren we uiteraard ook van de partij, samen met onze collega’s van Craftworkz, Vectr, Providit en B.Ignited.
➡️ Zo konden bezoekers op de stand van Vectr terecht om te praten over een fictief probleem of klacht. Vectr gebruikte vervolgens spraak-naar-tekst technologie om de juiste informatie en zelfs het juiste sentiment van de bezoeker te verzamelen. Wat maakt dat de wachtrij bij de fictieve klantendienst verkort werd.

➡️ Craftworkz voorzag op hun beurt dan weer een AR demo waarbij bezoekers een filmpje van zichzelf konden laten opnemen voor een green key welke vervolgens resulteerde in een AR versie. Een ludiek alternatief voor een kaartje of om concrete toelichting te geven.

 

Bij deze dan ook nog een oprechte dankjewel aan CM – Christelijke Mutualiteit om ons bij dit geweldige evenement te hebben betrokken!

We weten al meer dan twintig jaar dat we succesvol kunnen samenwerken maar bij deze is het ook duidelijk dat we samen leuke feestjes kunnen bouwen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Frank Robben op bezoek bij Cronos Public Services

14 maart 2023 – Begin deze maand was Frank Robben, administrateur-generaal van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid en gedelegeerd bestuurder van SMALS, te gast bij Cronos Public Services. Hij ging in dialoog met onze competence centers over het hergebruik van ICT-diensten/componenten en over het ter beschikking stellen van data via API’s.

Lees meer
Generatieve AI in de publieke sector: implicaties, toepassingen & toekomst

16 februari 2023 – Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van deze baanbrekende technologie en kom te weten hoe het onze manier van leven en werken nu al verandert tijdens deze webinar.

Lees meer
Project
RSZ – ONSS gaat aan de slag met Matomo voor GDPR-proof webanalyses en data dashboards


09 februari 2023 – Samen met onze experten van competence center Fluo gingen we bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid aan de slag om GDPR-proof webanalyses en data dashboards op te maken in Matomo.

Lees meer
Aankondiging
Raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening

02 februari 2023 – Samen met competence center Zeticon en het ecosysteem van maatwerkbedrijven rond Leve De Economie sloten we met Het Facilitiar Bedrijf van de Vlaamse overheid de raamovereenkomst Archiefverwerking en Adviesverlening af. Met deze raamovereenkomst kan u beroep doen op onze informatiebeheer experten.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.