Event

Christelijke Mutualiteit bedankt IT-afdeling met een groots feest

  • Event

  • ICT

  • Gezondheidsfonds

Begin deze maand organiseerde CM – Christelijke Mutualiteit een groot feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken voor al het harde werk van de afgelopen jaren.

In de voorbije periode was er namelijk niet alleen een grote impact op de werking door Covid-19 maar realiseerde CM – Christelijke Mutualiteit tevens de grootste fusie ooit binnen hun organisatie.

Om een nog sterkere referentie in de gezondheidssector te zijn en de kwaliteit van hun diensten verder te verbeteren, bestaat CM – Christelijke Mutualiteit sinds dit jaar nog maar uit twee ziekenfondsen: één ziekenfonds voor de Vlaamse Gemeenschap en één voor de Franse en Duitstalige Gemeenschap.

Een transitie die gepaard ging met ook vele ICT-projecten.

Volgens hun motto ‘Work Hard – Play Hard’ vond er daarom op 9 juni een heus IT-event plaats waarbij naast het bijpraten bij een hapje en een drankje ook ruimte was voor entertainment.

Entertainment in de vorm van een dj-booth alsook een ware entertainmentruimte waaraan verschillende technologiepartners een bijdrage leverden.

Met Cronos Public Services waren we uiteraard ook van de partij, samen met onze collega’s van Craftworkz, Vectr, Providit en B.Ignited.
➡️ Zo konden bezoekers op de stand van Vectr terecht om te praten over een fictief probleem of klacht. Vectr gebruikte vervolgens spraak-naar-tekst technologie om de juiste informatie en zelfs het juiste sentiment van de bezoeker te verzamelen. Wat maakt dat de wachtrij bij de fictieve klantendienst verkort werd.

➡️ Craftworkz voorzag op hun beurt dan weer een AR demo waarbij bezoekers een filmpje van zichzelf konden laten opnemen voor een green key welke vervolgens resulteerde in een AR versie. Een ludiek alternatief voor een kaartje of om concrete toelichting te geven.

 

Bij deze dan ook nog een oprechte dankjewel aan CM – Christelijke Mutualiteit om ons bij dit geweldige evenement te hebben betrokken!

We weten al meer dan twintig jaar dat we succesvol kunnen samenwerken maar bij deze is het ook duidelijk dat we samen leuke feestjes kunnen bouwen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Awards
De Cronos Groep wint de Google Cloud Most Transformative Partner 2022 Recognition

28 november 2022 – De Cronos Groep heeft de Belux Google Cloud Most Transformative Partner Recognition ontvangen. De prijs werd uitgereikt op het Google Next Benelux Event op vrijdag 18 november in Antwerpen. Met deze prijs geeft Google erkenning aan de Google Cloud Partner die het voorbije jaar het sterkst gegroeid is in …

Lees meer
In de pers
Artikel over Jef De Wit en De Cronos Groep in De Tijd

18 november 2022 – Op de Dag van de Ondernemer verscheen een artikel over onze oprichter Jef De Wit in De Tijd. Bent u benieuwd naar het succesvol ondernemersverhaal van De Cronos Groep? Lees dan zeker dit artikel.

Lees meer
Event
Smart City Expo 2022: Digitale Werkplek sessie

17 november 2022 – Afgelopen drie dagen vond ’s werelds meest toonaangevend evenement voor steden opnieuw plaats in Barcelona: Smart City Expo.Tijdens deze hoogmis van de stedelijke revolutie komen tal van steden over heel de wereld samen om inzichten en kennis met elkaar te delen rond Smart Cities projecten.

Lees meer
Aankondiging, In de pers
Lancering StadsApp Brugge: de nieuwe en snelste manier om een afspraak of melding te maken

08 november 2022 – Stad Brugge lanceert de gloednieuwe StadsApp. Deze applicatie voor de smartphone is nu de snelste manier om een afspraak of melding te maken bij de Stad. Het is een mijlpaal in de mobiele dienstverlening.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.