Event

Christelijke Mutualiteit bedankt IT-afdeling met een groots feest

  • Event

  • ICT

  • Gezondheidsfonds

Begin deze maand organiseerde CM – Christelijke Mutualiteit een groot feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken voor al het harde werk van de afgelopen jaren.

In de voorbije periode was er namelijk niet alleen een grote impact op de werking door Covid-19 maar realiseerde CM – Christelijke Mutualiteit tevens de grootste fusie ooit binnen hun organisatie.

Om een nog sterkere referentie in de gezondheidssector te zijn en de kwaliteit van hun diensten verder te verbeteren, bestaat CM – Christelijke Mutualiteit sinds dit jaar nog maar uit twee ziekenfondsen: één ziekenfonds voor de Vlaamse Gemeenschap en één voor de Franse en Duitstalige Gemeenschap.

Een transitie die gepaard ging met ook vele ICT-projecten.

Volgens hun motto ‘Work Hard – Play Hard’ vond er daarom op 9 juni een heus IT-event plaats waarbij naast het bijpraten bij een hapje en een drankje ook ruimte was voor entertainment.

Entertainment in de vorm van een dj-booth alsook een ware entertainmentruimte waaraan verschillende technologiepartners een bijdrage leverden.

Met Cronos Public Services waren we uiteraard ook van de partij, samen met onze collega’s van Craftworkz, Vectr, Providit en B.Ignited.
➡️ Zo konden bezoekers op de stand van Vectr terecht om te praten over een fictief probleem of klacht. Vectr gebruikte vervolgens spraak-naar-tekst technologie om de juiste informatie en zelfs het juiste sentiment van de bezoeker te verzamelen. Wat maakt dat de wachtrij bij de fictieve klantendienst verkort werd.

➡️ Craftworkz voorzag op hun beurt dan weer een AR demo waarbij bezoekers een filmpje van zichzelf konden laten opnemen voor een green key welke vervolgens resulteerde in een AR versie. Een ludiek alternatief voor een kaartje of om concrete toelichting te geven.

 

Bij deze dan ook nog een oprechte dankjewel aan CM – Christelijke Mutualiteit om ons bij dit geweldige evenement te hebben betrokken!

We weten al meer dan twintig jaar dat we succesvol kunnen samenwerken maar bij deze is het ook duidelijk dat we samen leuke feestjes kunnen bouwen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Vacature
Wordt u onze nieuwe Bid Manager?

04 juli 2022 – Als Bid Manager binnen onze organisatie acteert u als projectmanager tijdens de offerte fase van een ICT project. U begeleidt offertes en ondersteunt bij het uitzetten van strategieën en doelstellingen (als rode draad over de competence centers heen en aangepast aan de overheidsdienst). …

Lees meer
Event
VERA inspiratiesessie – Hoe creëert u als bestuur een digitale werkplek?
Een inspiratiesessie voor en door lokale besturen Voor heel wat toepassingen is de cloud the place to be. Maar hoe start u hiermee en hoe gaat u te werk? Vrijdag…
Lees meer
In de pers
Stad Antwerpen gunt ontwikkeling stadsapp aan Cronos Public Services & icapps

23 mei 2022 – Stad Antwerpen laat de stadsapp, die dit najaar gelanceerd wordt, door Cronos Public Services & icapps ontwikkelen. Met die stedelijke app wil de stad de dienstverlening en beleving van de stad dichter bij haar burgers brengen. Na grondig voorbereidend werk …

Lees meer
Aankondiging
Stad Hasselt zet volop in op de digital-first ervaring voor haar klanten

19 mei 2022 – Stad Hasselt wenst het voor al haar klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om online interacties met hen te hebben. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een partner voor de realisatie van een uniek digitaal loket via …

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.