Event

Christelijke Mutualiteit bedankt IT-afdeling met een groots feest

  • Event

  • ICT

  • Gezondheidsfonds

Begin deze maand organiseerde CM – Christelijke Mutualiteit een groot feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken voor al het harde werk van de afgelopen jaren.

In de voorbije periode was er namelijk niet alleen een grote impact op de werking door Covid-19 maar realiseerde CM – Christelijke Mutualiteit tevens de grootste fusie ooit binnen hun organisatie.

Om een nog sterkere referentie in de gezondheidssector te zijn en de kwaliteit van hun diensten verder te verbeteren, bestaat CM – Christelijke Mutualiteit sinds dit jaar nog maar uit twee ziekenfondsen: één ziekenfonds voor de Vlaamse Gemeenschap en één voor de Franse en Duitstalige Gemeenschap.

Een transitie die gepaard ging met ook vele ICT-projecten.

Volgens hun motto ‘Work Hard – Play Hard’ vond er daarom op 9 juni een heus IT-event plaats waarbij naast het bijpraten bij een hapje en een drankje ook ruimte was voor entertainment.

Entertainment in de vorm van een dj-booth alsook een ware entertainmentruimte waaraan verschillende technologiepartners een bijdrage leverden.

Met Cronos Public Services waren we uiteraard ook van de partij, samen met onze collega’s van Craftworkz, Vectr, Providit en B.Ignited.
➡️ Zo konden bezoekers op de stand van Vectr terecht om te praten over een fictief probleem of klacht. Vectr gebruikte vervolgens spraak-naar-tekst technologie om de juiste informatie en zelfs het juiste sentiment van de bezoeker te verzamelen. Wat maakt dat de wachtrij bij de fictieve klantendienst verkort werd.

➡️ Craftworkz voorzag op hun beurt dan weer een AR demo waarbij bezoekers een filmpje van zichzelf konden laten opnemen voor een green key welke vervolgens resulteerde in een AR versie. Een ludiek alternatief voor een kaartje of om concrete toelichting te geven.

 

Bij deze dan ook nog een oprechte dankjewel aan CM – Christelijke Mutualiteit om ons bij dit geweldige evenement te hebben betrokken!

We weten al meer dan twintig jaar dat we succesvol kunnen samenwerken maar bij deze is het ook duidelijk dat we samen leuke feestjes kunnen bouwen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Slimme camera’s jagen op onveilige situaties: Vlaanderen zet in op proactieve detectie van verkeersongevallen
1 maand geledenElke dag vallen er tientallen verkeersslachtoffers in ons land, en elk ongeval – hoe groot of klein ook – is er één te veel. Daarom lanceerde het Departement…
Lees meer
Aankondiging
Pionierswerk in Vlaanderen: het Solid Pod-platform van Athumi
2 maanden geledenAthumi, Inrupt, De Cronos Groep en Cronos Public Services zetten hun samenwerking verder om het gebruik van Solid in Vlaanderen te versnellen. Solid Pods of Personal Online Datastores…
Lees meer
Aankondiging
Infront en Microsoft Dynamics 365 zorgen voor technologische innovatie bij De Lijn
4 maanden geledenDe Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn (& haar exploitanten) bedient dagelijks honderd duizenden mensen en is zo verantwoordelijk voor meer dan 200 miljoen voertuigkilometers op jaarbasis. Met behulp van…
Lees meer
Aankondiging
Spotbooking maakt toegang tot autoluwe zones en inname van openbaar domein in Mechelen makkelijker
4 maanden geledenStad Mechelen, Geosparc en Cronos Public Services slaan de handen in elkaar om de aanvraag van vergunningen gebruiksvriendelijker te maken voor burger én stadsdienst. Het project is wederom…
Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.