Event

Christelijke Mutualiteit bedankt IT-afdeling met een groots feest

  • Event

  • ICT

  • Gezondheidsfonds

Begin deze maand organiseerde CM – Christelijke Mutualiteit een groot feest om hun IT-afdeling en partners te erkennen en bedanken voor al het harde werk van de afgelopen jaren.

In de voorbije periode was er namelijk niet alleen een grote impact op de werking door Covid-19 maar realiseerde CM – Christelijke Mutualiteit tevens de grootste fusie ooit binnen hun organisatie.

Om een nog sterkere referentie in de gezondheidssector te zijn en de kwaliteit van hun diensten verder te verbeteren, bestaat CM – Christelijke Mutualiteit sinds dit jaar nog maar uit twee ziekenfondsen: één ziekenfonds voor de Vlaamse Gemeenschap en één voor de Franse en Duitstalige Gemeenschap.

Een transitie die gepaard ging met ook vele ICT-projecten.

Volgens hun motto ‘Work Hard – Play Hard’ vond er daarom op 9 juni een heus IT-event plaats waarbij naast het bijpraten bij een hapje en een drankje ook ruimte was voor entertainment.

Entertainment in de vorm van een dj-booth alsook een ware entertainmentruimte waaraan verschillende technologiepartners een bijdrage leverden.

Met Cronos Public Services waren we uiteraard ook van de partij, samen met onze collega’s van Craftworkz, Vectr, Providit en B.Ignited.
➡️ Zo konden bezoekers op de stand van Vectr terecht om te praten over een fictief probleem of klacht. Vectr gebruikte vervolgens spraak-naar-tekst technologie om de juiste informatie en zelfs het juiste sentiment van de bezoeker te verzamelen. Wat maakt dat de wachtrij bij de fictieve klantendienst verkort werd.

➡️ Craftworkz voorzag op hun beurt dan weer een AR demo waarbij bezoekers een filmpje van zichzelf konden laten opnemen voor een green key welke vervolgens resulteerde in een AR versie. Een ludiek alternatief voor een kaartje of om concrete toelichting te geven.

 

Bij deze dan ook nog een oprechte dankjewel aan CM – Christelijke Mutualiteit om ons bij dit geweldige evenement te hebben betrokken!

We weten al meer dan twintig jaar dat we succesvol kunnen samenwerken maar bij deze is het ook duidelijk dat we samen leuke feestjes kunnen bouwen!

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Vrouwe Justitia met blinddoek en weegschaal
Event
De Cronos Groep aanwezig op lancering Europese Innovatiecentrum voor Justitie
2 weken geledenVorige week was De Cronos Groep aanwezig op de lancering van het Europese Innovatiecentrum voor Justitie, een baanbrekend initiatief in samenwerking met Microsoft en PwC. Deze mijlpaal markeert…
Lees meer
Aankondiging
Cronos Public Services wordt partner voor drie percelen binnen de raamovereenkomst ‘VITO ICT Infrastructuur 2023’

17 oktober 2023 – Cronos Public Services heeft recent de gunning ontvangen voor 3 percelen binnen de overheidsaanbesteding van de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) voor de aankoop, huur of leasing van hard- en software (en gerelateerde diensten) binnen het domein van ICT infrastructuur. Dit partnerschap benadrukt de expertise en betrouwbaarheid van Cronos in het leveren van hoogwaardige ICT-oplossingen, specifiek voor de openbare sector.

Lees meer
In de pers
Kortrijk lanceert AI Virtuele Assistent als prototype voor Vlaanderen

10 oktober 2023 – Vandaag vond de persconferentie rond de lancering van de AI Virtuele Assistent in samenwerking met Stad Kortrijk plaats.
Deze innovatieve chatbot, aangedreven door de artificiële intelligentie van ChatGPT, is niet alleen in staat om inwoners te helpen met hun vragen, maar ook om meldingen 7 dagen per week, 24 uur per dag te registreren.

Lees meer
In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.