Event

Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

Op 26 oktober vindt Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023 plaats in Flanders Expo. Een evenement waar de digitale toekomst van Vlaanderen centraal staat en waar we ook dit jaar als vaste partner van de partij zijn.

Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren.

De uitdagingen in de publieke sector zijn groot, van energie en klimaat tot mobiliteit. Maar door samen te werken, zowel binnen als buiten de overheid, kunnen we duurzame veranderingen realiseren.

Het doel? Vlaanderen positioneren als een innovatieve regio. Door data, technologie en initiatieven te verbinden, streven we naar “de overheid als een platform”. Een geheel van digitale diensten die het leven van burgers, verenigingen, overheden en bedrijven vergemakkelijken.

Tijdens het evenement worden vijf tracks gepresenteerd, variërend van Vlaanderen’s positie in Europa’s digitale renaissance tot het creëren van slimme, vooruitziende en aangename steden. Elk van deze tracks benadrukt het belang van verbinding en samenwerking.

Bezoek ons op onze stand, direct naast die van Digitaal Vlaanderen. We delen graag onze inzichten en ervaringen over de digitale transformatie van Vlaanderen en hoe we samen het verschil kunnen maken.

Kom meer te weten over onze projecten op #Trefdag23

Presentatie: Samenwerking Athumi – Cronos Public Services

Wanneer: 12u15 – 12u30

Waar: Athumi Stand (Expo)

 

Presentatie: Hoe werkt e-loketondernemers.be samen met lokale besturen en agentschappen? 

Wanneer: 13u50 – 14u15  

Waar: Zaal Flex links (gelijkvloers) 

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

In de pers
Modulair: een online platform om de leegstand in de stad Brugge tegen te gaan

21 september 2023 – Deze maand werd het online platform Modulair gelanceerd. Een verbindend netwerk tussen ondernemers, eigenaars en het beleid waarmee er slim wordt omgegaan met leegstaande ruimtes in de stad Brugge.

Lees meer
Project
Een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende dankzij Salesforce Service Cloud

31 augustus 2023 –
Een ware Salesforce transformatie zorgt voor een geoptimaliseerde dienstverlening bij Energiehuis Oostende. Samen met onze experten van competence center Brightfox hielpen we hen de overstap naar Salesforce Service Cloud te maken.

Lees meer
Project
Een nieuw centraal platform op basis van Drupal 9 voor het Departement Cultuur, Jeugd en Media (CJM) van de Vlaamse Overheid

24 augustus 2023 – Het nieuwe platform biedt niet alleen een naadloze ervaring met functionaliteiten zoals een fotocarrousel en broodkruimelnavigatie, maar heeft ook een innovatieve subsidiewijzer geïntegreerd.

Lees meer
Project
Visit Bruges Route App: een erg toegankelijke wandelapp, zowel online als offline

17 augustus 2023 – Deze gloednieuwe route-app is een digitaal vervolg op de ‘Oooh! Brugge’ wandelgids en biedt een grenzeloze online ervaring voor de stad. Deze nieuwe app speelt volledig in op bezoekers anno 2023, die steeds vaker digitale tools gebruiken tijdens hun vakantie.

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.