Event

Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

Op 26 oktober vindt Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023 plaats in Flanders Expo. Een evenement waar de digitale toekomst van Vlaanderen centraal staat en waar we ook dit jaar als vaste partner van de partij zijn.

Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren.

De uitdagingen in de publieke sector zijn groot, van energie en klimaat tot mobiliteit. Maar door samen te werken, zowel binnen als buiten de overheid, kunnen we duurzame veranderingen realiseren.

Het doel? Vlaanderen positioneren als een innovatieve regio. Door data, technologie en initiatieven te verbinden, streven we naar “de overheid als een platform”. Een geheel van digitale diensten die het leven van burgers, verenigingen, overheden en bedrijven vergemakkelijken.

Tijdens het evenement worden vijf tracks gepresenteerd, variërend van Vlaanderen’s positie in Europa’s digitale renaissance tot het creëren van slimme, vooruitziende en aangename steden. Elk van deze tracks benadrukt het belang van verbinding en samenwerking.

Bezoek ons op onze stand, direct naast die van Digitaal Vlaanderen. We delen graag onze inzichten en ervaringen over de digitale transformatie van Vlaanderen en hoe we samen het verschil kunnen maken.

Kom meer te weten over onze projecten op #Trefdag23

Presentatie: Vastgoedinformatieplatform (VIP): iedereen mee

Wanneer: 12u15 – 12u30

Waar: athumi Stand (Expo)

 

Presentatie: Hoe werkt e-loketondernemers.be samen met lokale besturen en agentschappen? 

Wanneer: 13u50 – 14u15  

Waar: Zaal Flex links (gelijkvloers) 

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Aankondiging
Infront en Microsoft Dynamics 365 zorgen voor technologische innovatie bij De Lijn
1 maand geledenDe Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn (& haar exploitanten) bedient dagelijks honderd duizenden mensen en is zo verantwoordelijk voor meer dan 200 miljoen voertuigkilometers op jaarbasis. Met behulp van…
Lees meer
Aankondiging
Spotbooking maakt toegang tot autoluwe zones en inname van openbaar domein in Mechelen makkelijker
1 maand geledenStad Mechelen, Geosparc en Cronos Public Services slaan de handen in elkaar om de aanvraag van vergunningen gebruiksvriendelijker te maken voor burger én stadsdienst. Het project is wederom…
Lees meer
In de pers
Stad Brugge – toonaangevende toeristische trekpleister die technologie en innovatie stevig omarmt
1 maand geledenStad Brugge zet de toon voor innovatie met de lancering van een nieuw Tourist Data Management System (TDMS). Met de hulp van Cronos Public Services en Codana ontwikkelden…
Lees meer
Project
Microsoft Copilot: een nieuw tijdperk van juridische efficiëntie bij FOD Justitie
1 maand geledenDe FOD Justitie kan sinds kort een beroep doen op een slimme assistent. In samenwerking met Microsoft heeft competence center RoboRana een baanbrekende proof of concept gerealiseerd, speciaal…
Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.