Event

Breng ons een bezoek op Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023

Op 26 oktober vindt Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023 plaats in Flanders Expo. Een evenement waar de digitale toekomst van Vlaanderen centraal staat en waar we ook dit jaar als vaste partner van de partij zijn.

Dit jaar draait alles om ‘Connecting the dots. Samen maken we het verschil!’. Een thema dat benadrukt hoe technologie, data en digitale dienstverlening Vlaanderen en haar overheden transformeren.

De uitdagingen in de publieke sector zijn groot, van energie en klimaat tot mobiliteit. Maar door samen te werken, zowel binnen als buiten de overheid, kunnen we duurzame veranderingen realiseren.

Het doel? Vlaanderen positioneren als een innovatieve regio. Door data, technologie en initiatieven te verbinden, streven we naar “de overheid als een platform”. Een geheel van digitale diensten die het leven van burgers, verenigingen, overheden en bedrijven vergemakkelijken.

Tijdens het evenement worden vijf tracks gepresenteerd, variërend van Vlaanderen’s positie in Europa’s digitale renaissance tot het creëren van slimme, vooruitziende en aangename steden. Elk van deze tracks benadrukt het belang van verbinding en samenwerking.

Bezoek ons op onze stand, direct naast die van Digitaal Vlaanderen. We delen graag onze inzichten en ervaringen over de digitale transformatie van Vlaanderen en hoe we samen het verschil kunnen maken.

Kom meer te weten over onze projecten op #Trefdag23

Presentatie: Vastgoedinformatieplatform (VIP): iedereen mee

Wanneer: 12u15 – 12u30

Waar: athumi Stand (Expo)

 

Presentatie: Hoe werkt e-loketondernemers.be samen met lokale besturen en agentschappen? 

Wanneer: 13u50 – 14u15  

Waar: Zaal Flex links (gelijkvloers) 

Wenst u op de hoogte te blijven van al onze nieuwsupdates?

Volg dan zeker onze Cronos Public Services NV pagina op LinkedIn

Ontdek meer

Raamcontract
Optimaliseer uw bedrijfsprocessen met de Camunda-overeenkomst

11 juni 2024 – Het Cronos competence center Blue Goose haalde een raamovereenkomst met Smals binnen voor het leveren van Camunda-diensten en -support. Dit betekent dat u, als u actief bent binnen de overheid, een beroep kunt doen op Cronos Public Services om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Lees meer
Project
Datamigratie en cyberveiligheid: FOD Sociale Zekerheid moderniseert IT-infrastructuur
2 weken geledenHet datacentrum van de FOD Sociale Zekerheid wordt tegen eind 2026 ontmanteld. Dit past binnen de bredere strategie van de federale overheid om de digitale transformatie te versnellen…
Lees meer
Raamcontract
Het VITO-raamcontract in de praktijk: Universiteit Antwerpen breidt opslaginfrastructuur uit
2 weken geledenCronos Public Services werd via het VITO-raamcontract ingeschakeld om de opslaginfrastructuur van Universiteit Antwerpen uit te breiden. Dit project versterkt de digitale capaciteit van de universiteit en ondersteunt…
Lees meer
Awards
Jef De Wit en Dirk Deroost winnen IT Lifetime Achievement award van Computable

23 mei 2024 – Op Cybersec Europe 2024 werden gisteren de ComputableAwards uitgereikt en waar Dirk Deroost en Jef De Wit de IT Lifetime Achievement award in de wacht sleepten!

Lees meer

Elk kwartaal bundelen we relevant nieuws en boeiende cases in onze nieuwsbrief. Schrijf u hier in om deze te ontvangen.