The Wolf

Niets is veilig

Bedrijfsgeheimen. De identiteit van medewerkers. Financiële gegevens. Alles loopt gevaar wanneer The Wolf op jacht is naar een kwetsbaar netwerk. Bekijk de film en zie hoe een hacker misbruik maakt van niet beveiligde printers en pc's om bedrijven te gronde te richten.

Date: Thursday, 14 Dec
Organizer: Smartify
Location: Kontich

Printbeveiliging draait niet alleen om printers

Het helpt uw hele netwerk te beschermen tegen datadiefstal, door bedreigingen af te weren wanneer deze plaatsvinden. Alleen HP Enterprise-printers hebben ingebouwde malwarebescherming, inclusief runtime inbraakdetectie en HP Sure Start, het enige zelfherstellende BIOS in de industrie.

Beveiliging en managed printservices: wij nemen het u uit handen

Met managed printservices helpen wij u uw printerpark te beveiligen en installeren wij belangrijke beveiligingsupdates om uw apparatuur up-to-date te houden met de nieuwste beveiligingsmaatregelen. Het is uw beste keus voor uitgebreide data-, apparaat- en documentbeveiliging.

Eén niet-beveiligde printer maakt uw hele bedrijf onveilig. Ontdek hoe u uw printeromgeving veiliger maakt. Contacteer ons voor een afspraak.

Bel naar +32 3 450 67 67 of stuur een e-mail naar info@smartify.be.

Ontdek onze totaaloplossing tijdens één van onze printerseminars.

Smartify beheert, onderhoudt en bevoorraadt uw hele printervloot op basis van één meerjarencontract. Door onze alomvattende aanpak zijn we het single point of contact voor al uw printer gerelateerde kwesties.

Schrijf u nu in op ons printerseminarie op 14 december 2017 en ontdek onze oplossingen voor KMO’s en grote ondernemingen die slim ondernemen en willen bouwen aan de werkplek van de toekomst, waar werk altijd en overal toegankelijk en veilig is.

Programma

  • 13u00 – 13u15: Ontvangst
  • 13u15 – 13u30: Introductie door Smartify
  • 13u30 – 14u00: Korte kennismaking met de HP printportfolio, de nieuwste printtechnologieën en de nieuwe generatie A3 printers
  • 14u00 – 14u15: Pauze
  • 14u15 – 15u00: HP Managed Print Services toelichting aan de hand van een customer case
  • 15u00 – 15u30: Het belang van security in de printomgeving
  • 15u30 – 16u30: Q&A met aansluitend een borrel